Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 147 2000-2010, 2 бр., црни -24% Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 147 2000-2010, 2 бр., црни

Regular Price: ден 4.160,00

Special Price ден 3.168,00

Кат. број: GP10522
Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 155 с 4 врати, 1992-1998, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 155 с 4 врати, 1992-1998, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10003
Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 156 1997-2003 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 156 1997-2003 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10004
Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulia след 2016 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulia след 2016 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10641
Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Stelvio след 2017 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Stelvio след 2017 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10640
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi 80 B3 1986-1991, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi 80 B3 1986-1991, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10007
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A2 2000-2005 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A2 2000-2005 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10562
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A3 2 врати 1996-2003, 2 бр., црни -24% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A3 2 врати 1996-2003, 2 бр., црни

Regular Price: ден 4.160,00

Special Price ден 3.168,00

Кат. број: GP10000-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A3 2 врати 2003-2013, 2 бр., црни -24% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A3 2 врати 2003-2013, 2 бр., црни

Regular Price: ден 4.160,00

Special Price ден 3.168,00

Кат. број: GP10010-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A3 5 врати 2003-2013, 2 бр., црни -24% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A3 5 врати 2003-2013, 2 бр., црни

Regular Price: ден 4.160,00

Special Price ден 3.168,00

Кат. број: GP10466
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан 2013-2020 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан 2013-2020 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10540
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A4 B6 4 врати седан 2000-2005, 2 бр., црни -24% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A4 B6 4 врати седан 2000-2005, 2 бр., црни

Regular Price: ден 4.160,00

Special Price ден 3.168,00

Кат. број: GP10009
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A4 B8 4 врати седан 2007-2015, 2 бр., црни -24% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi A4 B8 4 врати седан 2007-2015, 2 бр., црни

Regular Price: ден 4.160,00

Special Price ден 3.168,00

Кат. број: GP10458
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi Q3 2011-2018 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi Q3 2011-2018 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10607
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi Q5 2009-2017 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi Q5 2009-2017 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10620
Предни ветробрани Gelly Plast за Audi Q7 2006-2015 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Audi Q7 2006-2015 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10467
Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X1 E84 2009-2016, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X1 E84 2009-2016, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10462
Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X1 F48 след 2015 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X1 F48 след 2015 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10622
Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X3 E83 2003-2010, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X3 E83 2003-2010, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10592
Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X3 F25 2010-2017, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X3 F25 2010-2017, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10695
Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X3 G01 2017-2023, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X3 G01 2017-2023, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10716
Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X5 E70 2006-2013, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X5 E70 2006-2013, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10594
Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X5 Е53 2000-2006, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за BMW X5 Е53 2000-2006, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10560
Предни ветробрани Gelly Plast за BMW серия 1 Е87 2004-2011 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за BMW серия 1 Е87 2004-2011 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10693
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.