Филтрирај од овде

Home Page

Пребарувај по МАРКА
Пребарувај по категорија Избери категорија
Пребаувај по производител
  • auto pro
  • auto pro

Влеговте на страницата на Vetrobrani.mk? Тоа значи, дека сте на правилното место – ние сме специализирана продавница за ветробрани и дефлектори за предна хауба.

Основната функција на ветробраните е заштита од атмосферните услови, но нај-веке од ветер и вода. Мрсните мушички по прозорците се одразуваат негативно не само на представителниот надворешен вид на превозното средство, но и на тоа, што преку нив тешко  се гледа, а "мртвите" зони во страничните огледала стануваат се повеке. Во таков случај инсталацијата на ветробрани на прозорците е благопријатна за осигурување на максимална безбедност.

При отворен прозорец ветробраните помагат за правилната циркулација на воздухот во внатрешноста на автомобилот. При запотување на стаклата за време на дождовно време доколку се отворат водата нема да влезе внатре.

Покажи уште Покажи по-малку
Промоција Производи
Најнови Производи
гарантиран квалитет  
брза достава  
100% сигурно пазарување  
100% задоволни клиенти  
враќање и замена  

Експресна достава

Гарантиран квалитет

15 дена за замена