Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015 -8% Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015

Regular Price: ден 2.720,00

Special Price ден 2.500,00

Кат. број: 91663025b
Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulietta след 2010 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulietta след 2010 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10520-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10540-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 2009-2016, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 2009-2016, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10456-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 след 2017 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 след 2017 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10659-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500L след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500L след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10544-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500X след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500X след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10569-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Honda Civic 2013-2015 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Honda Civic 2013-2015 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10539-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Honda Jazz 2014-2020 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Honda Jazz 2014-2020 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10653-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Hyundai i30 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Hyundai i30 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10684-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Isuzu D-Max 2006-2012 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Isuzu D-Max 2006-2012 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10133-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Wrangler 2006-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Wrangler 2006-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10642-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Picanto 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Picanto 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10505-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 2007-2014 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 2007-2014 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10567-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes GLA X156 2014-2020, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes GLA X156 2014-2020, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10596-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes А класа W176 2012-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes А класа W176 2012-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10599-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mini Clubman F54 след 2015 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mini Clubman F54 след 2015 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10682-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mini Countryman R60 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mini Countryman R60 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10545-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi Outlander след 2013 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi Outlander след 2013 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10687-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10463-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10689-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai +2 2007-2013, 4 броя, черни -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai +2 2007-2013, 4 броя, черни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10223-7-SEAT
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10474-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Peugeot 3008 след 2016 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Peugeot 3008 след 2016 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10697-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Range Rover Evoque 2011-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Range Rover Evoque 2011-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10552-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Renault Clio 2012-2019, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Renault Clio 2012-2019, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10523-R
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.