Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
HEKO HEKO
ден 3.456,00
Кат. број: HK-31214
Комплект ветробрани Heko за Alfa Romeo 159 седан 2005-2011, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Alfa Romeo 159 седан 2005-2011, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-10119
Комплект ветробрани Heko за Audi Q2 след 2016 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Audi Q2 след 2016 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-10257
Комплект ветробрани Heko за Audi Q5 след 2016 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Audi Q5 след 2016 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: hk-10266
Комплект ветробрани Heko за BMW X1 F48 след 2015 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за BMW X1 F48 след 2015 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-11167
Комплект ветробрани Heko за BMW X2 F39 след 2018 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за BMW X2 F39 след 2018 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-11175
Комплект ветробрани Heko за BMW X3 G01 след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за BMW X3 G01 след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-11169
Комплект ветробрани Heko за BMW X5 G05 след 2018 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за BMW X5 G05 след 2018 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.224,00

Special Price ден 3.590,40

Кат. број: HK-11193
Комплект ветробрани Heko за Ford Fiesta след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Ford Fiesta след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-15325
Комплект ветробрани Heko за Honda Accord 1998-2003 с 5 врати, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Honda Accord 1998-2003 с 5 врати, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-17103
Комплект ветробрани Heko за Jaguar XF X250 2007-2015, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Jaguar XF X250 2007-2015, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-18305
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.