Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2
Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015 -8% Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015

Regular Price: ден 2.720,00

Special Price ден 2.500,00

Кат. број: 91663025b
комплет ветробрани EGR за Audi Q3 после 2011 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Audi Q3 после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92404008B
комплет ветробрани EGR за BMW X3 F25 2011-2016 -35% комплет ветробрани EGR за BMW X3 F25 2011-2016

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92410006b
комплет ветробрани EGR за BMW X5 E70 2007-2014 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за BMW X5 E70 2007-2014 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92410005B
комплет ветробрани EGR за Chevrolet Aveo караван 2002-2011 -35% комплет ветробрани EGR за Chevrolet Aveo караван 2002-2011

Regular Price: ден 1.858,56

Special Price ден 1.208,06

Кат. број: braveosw
комплет ветробрани EGR за Chevrolet Lacetti 2008-2010 хечбек -35% комплет ветробрани EGR за Chevrolet Lacetti 2008-2010 хечбек

Regular Price: ден 2.904,00

Special Price ден 1.887,60

Кат. број: brlacettihsw
комплет ветробрани EGR за Ford C-max после 2011 година -35% комплет ветробрани EGR за Ford C-max после 2011 година

Regular Price: ден 1.697,87

Special Price ден 1.103,52

Кат. број: 92431039b
комплет ветробрани EGR за Ford Focus после 2011 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Ford Focus после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.678,40

Special Price ден 2.390,96

Кат. број: 92431038B
комплет ветробрани EGR за Ford Kuga после 2013 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Ford Kuga после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92431040B
комплет ветробрани EGR за Ford Mondeo после 2014 година -35% комплет ветробрани EGR за Ford Mondeo после 2014 година

Regular Price: ден 2.716,60

Special Price ден 1.765,63

Кат. број: 92431041b
комплет ветробрани EGR за Honda CR-v после 2012 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Honda CR-v после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92434026B
комплет ветробрани EGR за Honda Jazz после 2008 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Honda Jazz после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.678,40

Special Price ден 2.390,96

Кат. број: 92434023B
комплет ветробрани EGR за Hyundai i20 после 2008 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Hyundai i20 после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 2.904,00

Special Price ден 1.887,60

Кат. број: 92435021B
комплет ветробрани EGR за Hyundai i30 после 2008 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Hyundai i30 после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 2.904,00

Special Price ден 1.887,60

Кат. број: 92435020B
комплет ветробрани EGR за Hyundai i30 после 2013 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Hyundai i30 после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.678,40

Special Price ден 2.390,96

Кат. број: 92435030B
комплет ветробрани EGR за Hyundai i40 седан после 2011 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Hyundai i40 седан после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 2.904,00

Special Price ден 1.887,60

Кат. број: 92435027B
комплет ветробрани EGR за Hyundai iX35 2010-2015 -35% комплет ветробрани EGR за Hyundai iX35 2010-2015

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92435022b
комплет ветробрани EGR за Hyundai Santa Fe после 2012 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Hyundai Santa Fe после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.018,61

Special Price ден 1.961,94

Кат. број: 92435028B
комплет ветробрани EGR за Hyundai Tucson после 2015 година -35% комплет ветробрани EGR за Hyundai Tucson после 2015 година

Regular Price: ден 2.910,97

Special Price ден 1.892,25

Кат. број: 92435031b
комплет ветробрани EGR за Jeep Grand Cherokee после 2011 година -35% комплет ветробрани EGR за Jeep Grand Cherokee после 2011 година

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92425010b
комплет ветробрани EGR за Kia Optima после 2010 година -35% комплет ветробрани EGR за Kia Optima после 2010 година

Regular Price: ден 2.904,00

Special Price ден 1.887,60

Кат. број: 92441011b
комплет ветробрани EGR за Kia Sorento 2010-2014 -35% комплет ветробрани EGR за Kia Sorento 2010-2014

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92441008b
комплет ветробрани EGR за KIA Sorento после 2015 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за KIA Sorento после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92441012B
комплет ветробрани EGR за KIA Sportage после 2016 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за KIA Sportage после 2016 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92441013B
комплет ветробрани EGR за Land Rover Discovery Sport после 2017 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Land Rover Discovery Sport после 2017 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.396,13

Special Price ден 2.207,43

Кат. број: MISC4272
комплет ветробрани EGR за Land Rover Discovery после 2017 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Land Rover Discovery после 2017 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.396,13

Special Price ден 2.207,43

Кат. број: MISC4220
комплет ветробрани EGR за Mazda CX-5 2012-2015 -35% комплет ветробрани EGR за Mazda CX-5 2012-2015

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92450030b
комплет ветробрани EGR за Mazda CX-5 после 2017 година -35% комплет ветробрани EGR за Mazda CX-5 после 2017 година

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92450035b
комплет ветробрани EGR за Mazda CX3 после 2015 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Mazda CX3 после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.994,88

Special Price ден 3.246,67

Кат. број: 92450034B
комплет ветробрани EGR за Nissan Navara после 2005 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Nissan Navara после 2005 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.994,88

Special Price ден 3.246,67

Кат. број: 92463026B
комплет ветробрани EGR за Nissan Pathfinder после 2015 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Nissan Pathfinder после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.994,88

Special Price ден 3.246,67

Кат. број: 92463043B
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.