Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2
Комплект ветробрани Heko за Volvo XC40 след 2018 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Volvo XC40 след 2018 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-31246
Комплект ветробрани Heko за Volvo XC60 след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Volvo XC60 след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-31261
комплет ветробрани Gelly Plast за Volvo S40 2004-2012, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Volvo S40 2004-2012, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10428-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Volvo XC60 2009-2017, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Volvo XC60 2009-2017, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10559-R
Комплет ветробрани Heko за Volvo 460/440 4 врати 1987-1997 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo 460/440 4 врати 1987-1997

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31209
Комплет ветробрани Heko за Volvo 850 4 врати после 1991 година/S70 1997-2000 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo 850 4 врати после 1991 година/S70 1997-2000

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31225
Комплет ветробрани Heko за Volvo S40 4 врати 1996-2004 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo S40 4 врати 1996-2004

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31223
Комплет ветробрани Heko за Volvo S40 4 врати седан 2004-2012 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo S40 4 врати седан 2004-2012

Regular Price: ден 3.519,36

Special Price ден 2.991,36

Кат. број: HK-31244
Комплет ветробрани Heko за Volvo S60 4 врати 2000-2010 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo S60 4 врати 2000-2010

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31218
Комплет ветробрани Heko за Volvo S60 4 врати после 2010 година -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo S60 4 врати после 2010 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31257
Комплет ветробрани Heko за Volvo S80 4 врати 1998-2006 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo S80 4 врати 1998-2006

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31222
Комплет ветробрани Heko за Volvo S80 4 врати после 2006 година -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo S80 4 врати после 2006 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31254
Комплет ветробрани Heko за Volvo S90 4 врати седан после 2016 година -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo S90 4 врати седан после 2016 година

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-31242
Комплет ветробрани Heko за Volvo V40 5 врати караван 1995-2004 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo V40 5 врати караван 1995-2004

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31234
Комплет ветробрани Heko за Volvo V40 5 врати после 2012 година -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo V40 5 врати после 2012 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31238
Комплет ветробрани Heko за Volvo V50 5 врати караван 2004-2012 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo V50 5 врати караван 2004-2012

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31232
Комплет ветробрани Heko за Volvo V60 5 врати после 2010 година -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo V60 5 врати после 2010 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31258
Комплет ветробрани Heko за Volvo V70 5 врати караван 2000-2007/XC70 5 врати 2000-2007 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo V70 5 врати караван 2000-2007/XC70 5 врати 2000-2007

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-31228
Комплет ветробрани Heko за Volvo V70/XC70 5 врати после 2007 година -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo V70/XC70 5 врати после 2007 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31255
Комплет ветробрани Heko за Volvo V90 5 врати караван после 2016 година -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo V90 5 врати караван после 2016 година

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-31243
Комплет ветробрани Heko за Volvo XC60 5 врати после 2008 година -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo XC60 5 врати после 2008 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31236
Комплет ветробрани Heko за Volvo XC90 5 врати 2003-2015 -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo XC90 5 врати 2003-2015

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31230
Комплет ветробрани Heko за Volvo XC90 5 врати после 2015 година -15% Комплет ветробрани Heko за Volvo XC90 5 врати после 2015 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-31240
Предни ветробрани Farad за Volvo 850 седан/караван 1991-1997 -7% Предни ветробрани Farad за Volvo 850 седан/караван 1991-1997

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.203
Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo 1220,F12,F16 после 1987 година, 2 бр., црни -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo 1220,F12,F16 после 1987 година, 2 бр., црни

Regular Price: ден 3.609,60

Special Price ден 3.248,64

Кат. број: GP30010
Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo FH12,FH16 после 1993 година, 2 бр., црни -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo FH12,FH16 после 1993 година, 2 бр., црни

Regular Price: ден 3.609,60

Special Price ден 3.248,64

Кат. број: GP30005
Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo S40 1995-2004, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo S40 1995-2004, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10389
Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo S40 2004-2012, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo S40 2004-2012, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10428
Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo V50 2004-2012, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo V50 2004-2012, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10429
Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo XC60 2009-2017, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo XC60 2009-2017, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10559
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.