Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Задни ветробрани Farad за Toyota Hilux после 2006 година 4 врати -7% Задни ветробрани Farad за Toyota Hilux после 2006 година 4 врати

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 14.127M
Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Auris 2006-2012 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Auris 2006-2012 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10364-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Avensis 2003-2009 с 4/5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Avensis 2003-2009 с 4/5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10332-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Corolla 1997-2002 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Corolla 1997-2002 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10350-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Corolla 2002-2012 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Corolla 2002-2012 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10352-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Hilux 1988-1997 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Hilux 1988-1997 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10108-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Hilux 1998-2006 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Hilux 1998-2006 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10335-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Hilux 2004-2015 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Hilux 2004-2015 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10337-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Prius 2009-2015, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Prius 2009-2015, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10445-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Yaris 2005-2011 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Toyota Yaris 2005-2011 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10358-R
комплет ветробрани EGR за Toyota Auris хечбек после 2013 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Toyota Auris хечбек после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.678,40

Special Price ден 2.390,96

Кат. број: 92492074B
комплет ветробрани EGR за Toyota Hillux после 2011 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Toyota Hillux после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.994,88

Special Price ден 3.246,67

Кат. број: 92492047SB
комплет ветробрани Gelly Plast за Toyota Ch-r после 2016 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Toyota Ch-r после 2016 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10613-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Toyota Corolla E210 CW, SW после 2018 година, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Toyota Corolla E210 CW, SW после 2018 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10675-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Toyota RAV4 2013-2018 -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Toyota RAV4 2013-2018

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10568-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Toyota Rav4 XA50 после 2018 година, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Toyota Rav4 XA50 после 2018 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10671-R
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.