Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3
Задни ветробрани Farad за Suzuki Grand Vitara 5 врати после 2005 година -7% Задни ветробрани Farad за Suzuki Grand Vitara 5 врати после 2005 година

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 14.112M
Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki Ignis след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki Ignis след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10624-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki Swift 2004-2010 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki Swift 2004-2010 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10323-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki Swift 2010-2017 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki Swift 2010-2017 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10529-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki Swift след 2017 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki Swift след 2017 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10623-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki SX4 2006-2014, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Suzuki SX4 2006-2014, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10325-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Suzuki Vitara Ly после 2014 година, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Suzuki Vitara Ly после 2014 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10571-R
комплет ветробрани Heko за Suzuki Baleno 5 врати по 2016 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki Baleno 5 врати по 2016 година 4 бројки

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-28652
Комплет ветробрани Heko за Suzuki Grand Vitara 5 врати 2005-2014 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Suzuki Grand Vitara 5 врати 2005-2014 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-28617
Комплет ветробрани Heko за Suzuki Grand Vitara FT 5 врати 1998-2005 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Suzuki Grand Vitara FT 5 врати 1998-2005 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-28621
комплет ветробрани Heko за Suzuki Grand Vitara XL7 5 врати 1998-2005 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki Grand Vitara XL7 5 врати 1998-2005 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28650
Комплет ветробрани Heko за Suzuki Ignis 5 врати 2000-2008 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Suzuki Ignis 5 врати 2000-2008 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28628
комплет ветробрани Heko за Suzuki Liana 5 врати по 2001 година -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki Liana 5 врати по 2001 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28626
комплет ветробрани Heko за Suzuki Splash 5 врати по 2008 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki Splash 5 врати по 2008 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28635
комплет ветробрани Heko за Suzuki Swift 5 врати 1989-2004 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki Swift 5 врати 1989-2004 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28608
Комплет ветробрани Heko за Suzuki Swift 5 врати 2005-2010 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Suzuki Swift 5 врати 2005-2010 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28615
комплет ветробрани Heko за Suzuki Swift 5 врати по 2010 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki Swift 5 врати по 2010 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28640
Комплет ветробрани Heko за Suzuki Swift 5 врати после 2017 година -15% Комплет ветробрани Heko за Suzuki Swift 5 врати после 2017 година

Regular Price: ден 3.519,36

Special Price ден 2.991,36

Кат. број: HK-28656
комплет ветробрани Heko за Suzuki SX4 4 врати седан по 2008 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki SX4 4 врати седан по 2008 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28633
комплет ветробрани Heko за Suzuki SX4 S-Cross 5 врати по 2013 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki SX4 S-Cross 5 врати по 2013 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28645
комплет ветробрани Heko за Suzuki Vitara 5 врати до 1998 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki Vitara 5 врати до 1998 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28637
Комплет ветробрани Heko за Suzuki Vitara 5 врати после 2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Suzuki Vitara 5 врати после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28649
комплет ветробрани Heko за Suzuki Wagon R 5 врати тип MM 2000-2003 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Suzuki Wagon R 5 врати тип MM 2000-2003 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28623
Предни ветробрани Farad за Suzuki Alto 5 врати после 2009 година -7% Предни ветробрани Farad за Suzuki Alto 5 врати после 2009 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.H16
Предни ветробрани Farad за Suzuki Swift 3 врати после 2006 година -7% Предни ветробрани Farad за Suzuki Swift 3 врати после 2006 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.H15
Предни ветробрани Gelly Plast за Opel Agila, Suzuki Splash 2008-2014, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Opel Agila, Suzuki Splash 2008-2014, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10461
Предни ветробрани Gelly Plast за Opel Agila, Suzuki Wagon R 2000-2007, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Opel Agila, Suzuki Wagon R 2000-2007, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10242
Предни ветробрани Gelly Plast за Suzuki Alto 2009-2014, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Suzuki Alto 2009-2014, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10425
Предни ветробрани Gelly Plast за Suzuki Grand Vitara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Suzuki Grand Vitara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10317
Предни ветробрани Gelly Plast за Suzuki Grand Vitara 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Suzuki Grand Vitara 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10316
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.