Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
комплет ветробрани Heko за Smart Forfour 5 врати по 2004 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Smart Forfour 5 врати по 2004 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28802
Предни ветробрани Farad за Smart Forfour после 2004 година -7% Предни ветробрани Farad за Smart Forfour после 2004 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.450
Предни ветробрани Heko за Smart Forfour 5 врати по 2004 година -15% Предни ветробрани Heko за Smart Forfour 5 врати по 2004 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-28801
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.