Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3
Комплект ветробрани Gelly Plast за Skoda Superb след 2015 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Skoda Superb след 2015 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10679-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Skoa Kodiaq после 2016 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Skoa Kodiaq после 2016 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10662-R
комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Fabia хечбек 2007-2014, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Fabia хечбек 2007-2014, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10305-R
комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Fabia хечбек после 2015 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Fabia хечбек после 2015 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10657-R
комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Karoq после 2017 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Karoq после 2017 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10663-R
комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Octavia седан 2005-2013, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Octavia седан 2005-2013, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10304-R
комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Octavia седан после 2013 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Octavia седан после 2013 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10531-R
комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Rapid после 2012 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Rapid после 2012 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10530-R
комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Yeti 2009-2017, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за SKODA Yeti 2009-2017, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10536-R
Комплет ветробрани Heko за SKODA Fabia 4/5 врати 2000-2007 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за SKODA Fabia 4/5 врати 2000-2007 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28312
Комплет ветробрани Heko за SKODA Fabia 5 врати караван 2008-2015 -15% Комплет ветробрани Heko за SKODA Fabia 5 врати караван 2008-2015

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28323
комплет ветробрани Heko за Skoda Fabia 5 врати хечбек 2007-2015 -15% комплет ветробрани Heko за Skoda Fabia 5 врати хечбек 2007-2015

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28322
комплет ветробрани Heko за Skoda Felicia 4/5 врати по 1994 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Skoda Felicia 4/5 врати по 1994 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28305
Комплет ветробрани Heko за SKODA Karoq 5 врати после 2017 година -15% Комплет ветробрани Heko за SKODA Karoq 5 врати после 2017 година

Regular Price: ден 3.519,36

Special Price ден 2.991,36

Кат. број: HK-28351
Комплет ветробрани Heko за SKODA Kodiaq 5 врати после 2016 година -15% Комплет ветробрани Heko за SKODA Kodiaq 5 врати после 2016 година

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-28349
Комплет ветробрани Heko за SKODA Octavia 4 врати седан 1996-2010 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за SKODA Octavia 4 врати седан 1996-2010 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28313
Комплет ветробрани Heko за SKODA Octavia II 5 врати караван 2004-2013 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за SKODA Octavia II 5 врати караван 2004-2013 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-28318
комплет ветробрани Heko за Skoda Octavia/Tour 5 врати караван 1996-2010 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Skoda Octavia/Tour 5 врати караван 1996-2010 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28311
комплет ветробрани Heko за Skoda Rapid 5 врати лифтбек по 2012 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Skoda Rapid 5 врати лифтбек по 2012 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28337
комплет ветробрани Heko за Skoda Rapid Spaceback 5 врати по 2012 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Skoda Rapid Spaceback 5 врати по 2012 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28341
комплет ветробрани Heko за Skoda Roomster 5 врати по 2006 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Skoda Roomster 5 врати по 2006 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28320
Комплет ветробрани Heko за SKODA Superb 4 врати 2002-2008 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за SKODA Superb 4 врати 2002-2008 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28315
комплет ветробрани Heko за Skoda Superb 4 врати седан 2008-2015 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Skoda Superb 4 врати седан 2008-2015 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28332
комплет ветробрани Heko за Skoda Superb 5 врати караван 2009-2015 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Skoda Superb 5 врати караван 2009-2015 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28335
Комплет ветробрани Heko за SKODA Superb 5 врати караван после 2015 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за SKODA Superb 5 врати караван после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28347
Комплет ветробрани Heko за SKODA Superb 5 врати лифтбек после 2015 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за SKODA Superb 5 врати лифтбек после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28346
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.