Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Комплект ветробрани Gelly Plast за Saab 9-5 1997-2010, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Saab 9-5 1997-2010, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10681-R
Комплет ветробрани Heko за SAAB 9-3 4 врати 2002-2012 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за SAAB 9-3 4 врати 2002-2012 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28105
Комплет ветробрани Heko за SAAB 9-3 4 врати караван 2005-2012 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за SAAB 9-3 4 врати караван 2005-2012 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28113
Комплет ветробрани Heko за Saab 9-5 4/5 врати седан/караван 1998-2010 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Saab 9-5 4/5 врати седан/караван 1998-2010 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28107
Комплет ветробрани Heko за SAAB 900/9-3 5 врати 1993-2002 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за SAAB 900/9-3 5 врати 1993-2002 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-28109
Предни ветробрани Gelly Plast за Saab 9-5 1997-2010, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Saab 9-5 1997-2010, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10681
Предни ветробрани Heko за Saab 9-3 3 врати 1998-2003 -15% Предни ветробрани Heko за Saab 9-3 3 врати 1998-2003

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-28112
Предни ветробрани Heko за Saab 9-3 4 врати 2002-2012 -15% Предни ветробрани Heko за Saab 9-3 4 врати 2002-2012

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-28104
Предни ветробрани Heko за Saab 9-5 4/5 врати седан/караван 1998-2010 -15% Предни ветробрани Heko за Saab 9-5 4/5 врати седан/караван 1998-2010

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-28106
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.