Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Комплект ветробрани Gelly Plast за Renault Captur след 2013 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Renault Captur след 2013 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10581-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Renault Clio 2012-2019, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Renault Clio 2012-2019, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10523-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Renault Laguna 2001-2007, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Renault Laguna 2001-2007, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10566-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Renault Kajar после 2015 година, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Renault Kajar после 2015 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10593-R
Комплет ветробрани Heko за Renault Captur 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Captur 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27186
Комплет ветробрани Heko за Renault Clio 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Clio 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27184
Комплет ветробрани Heko за Renault Clio Grandtour 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Clio Grandtour 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27187
Комплет ветробрани Heko за Renault Clio/Grandtour 5 врати после 2005 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Clio/Grandtour 5 врати после 2005 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27155
Комплет ветробрани Heko за Renault Espace 5 врати 1991-1996 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Espace 5 врати 1991-1996 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27132
Комплет ветробрани Heko за Renault Espace 5 врати 2002-2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Espace 5 врати 2002-2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: hk-27123
Комплет ветробрани Heko за Renault Espace III 5 врати 1997-2002 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Espace III 5 врати 1997-2002 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27161
Комплет ветробрани Heko за Renault Espace V 5 врати после 2014 година -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Espace V 5 врати после 2014 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27194
Комплет ветробрани Heko за Renault Fluence 4 врати после 2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Fluence 4 врати после 2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27127
Комплет ветробрани Heko за Renault Kadjar 5 врати после 2015 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Kadjar 5 врати после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27192
Комплет ветробрани Heko за Renault Koleos 5 врати после 2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Koleos 5 врати после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27171
Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna 1994-2001 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna 1994-2001 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27124
Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna 4/5 врати 2001-2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna 4/5 врати 2001-2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27141
Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna 5 врати караван 2001-2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna 5 врати караван 2001-2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27149
Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna 5 врати после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna 5 врати после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27166
Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna Grandtour 5 врати после 2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Laguna Grandtour 5 врати после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27167
Комплет ветробрани Heko за Renault Latitude 4 врати после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Latitude 4 врати после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27182
Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 4 врати седан 2002-2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 4 врати седан 2002-2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27151
Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 5 врати 2008-2016 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 5 врати 2008-2016 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27177
Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 5 врати караван 1995-2002 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 5 врати караван 1995-2002 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27163
Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 5 врати караван 2002-2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 5 врати караван 2002-2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27157
Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 5 врати хечбек 2002-2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Megane 5 врати хечбек 2002-2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27146
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.