Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
комплет ветробрани Gelly Plast за VW Touareg, Porsche Cayenne 2002-2010, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за VW Touareg, Porsche Cayenne 2002-2010, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10558-R
Комплет ветробрани Heko за Porsche Cayenne 5 врати 2002-2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Porsche Cayenne 5 врати 2002-2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26302
Комплет ветробрани Heko за Porsche Cayenne 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Porsche Cayenne 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-26304
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Touareg, Porsche Cayenne 2002-2010, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Touareg, Porsche Cayenne 2002-2010, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10558
Предни ветробрани Heko за Porsche Cayenne 5 врати 2002-2010 година -15% Предни ветробрани Heko за Porsche Cayenne 5 врати 2002-2010 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-26301
Предни ветробрани Heko за Porsche Cayenne 5 врати после 2010 година -15% Предни ветробрани Heko за Porsche Cayenne 5 врати после 2010 година

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-26303
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.