Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4
Комплект ветробрани Gelly Plast за Peugeot 3008 след 2016 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Peugeot 3008 след 2016 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10697-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 208 после 2012 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 208 после 2012 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10514-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 3008 2008-2016, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 3008 2008-2016, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10451-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 308 хечбек T9 после 2013 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 308 хечбек T9 после 2013 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10591-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 4008 после 2012 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 4008 после 2012 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10510-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 5008 после 2017 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Peugeot 5008 после 2017 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10676-R
Комплет ветробрани Heko за Citroen C8 5 врати 2002-2014/Peugeot 807 5 врати 2002-2015 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Citroen C8 5 врати 2002-2014/Peugeot 807 5 врати 2002-2015 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-12229
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 2008 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 2008 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26152
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 206 5 врати караван 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 206 5 врати караван 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26122
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 206 5 врати после 1998 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 206 5 врати после 1998 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26113
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 207 5 врати караван после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 207 5 врати караван после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26130
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 207 5 врати хечбек после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 207 5 врати хечбек после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26128
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 208 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 208 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-26147
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 3008 5 врати 2009-2015 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 3008 5 врати 2009-2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26141
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 301 4 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 301 4 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26150
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 307 5 врати караван после 2001 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 307 5 врати караван после 2001 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-26125
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 307 5 врати хечбек после 2001 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 307 5 врати хечбек после 2001 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-26119
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 308  5 врати 2007-2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 308 5 врати 2007-2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26132
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 308 5 врати караван 2008-2013 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 308 5 врати караван 2008-2013 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26134
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 308 5 врати караван после 2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 308 5 врати караван после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26155
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 308 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 308 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26154
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 406 4 врати после 1995 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 406 4 врати после 1995 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26120
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 406 5 врати караван после 1995 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 406 5 врати караван после 1995 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26136
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 407 4 врати седан после 2004 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 407 4 врати седан после 2004 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26138
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 407 5 врати караван после 2004 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 407 5 врати караван после 2004 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26137
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 5008 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 5008 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26142
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 508 4 врати седан после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 508 4 врати седан после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26145
Комплет ветробрани Heko за Peugeot 508 5 врати караван после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Peugeot 508 5 врати караван после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-26144
Предни ветробрани Farad за Peugeot 107 3 врати после 2005 година -7% Предни ветробрани Farad за Peugeot 107 3 врати после 2005 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.499
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.