Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Комплект ветробрани Gelly Plast за Opel Astra K след 2015 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Opel Astra K след 2015 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10590-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Opel Corsa E 2014-2019 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Opel Corsa E 2014-2019 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10589-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Opel Mokka след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Opel Mokka след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10588-R
комплет ветробрани Gelly Plast за OPEL Astra J хечбек/седан 2009-2015, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за OPEL Astra J хечбек/седан 2009-2015, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10424-R
комплет ветробрани Gelly Plast за OPEL Insignia караван 2008-2017, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за OPEL Insignia караван 2008-2017, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10244-R
Комплет ветробрани Heko за OPEL Agila 5 врати 2000-2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Agila 5 врати 2000-2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25354
Комплет ветробрани Heko за OPEL Agila 5 врати после 2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Agila 5 врати после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25375
Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra F 5 врати караван 1992-2002 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra F 5 врати караван 1992-2002 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25365
Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra G 5 врати караван 1998-2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra G 5 врати караван 1998-2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25334
Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra G/Classic седан/хечбек 1998-2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra G/Classic седан/хечбек 1998-2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25336
Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra H 4 врати седан 2007-2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra H 4 врати седан 2007-2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25381
Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra H 5 врати караван 2004-2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra H 5 врати караван 2004-2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25370
Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra H 5 врати хечбек 2004-2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra H 5 врати хечбек 2004-2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-25360
Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra K 5 врати хечбек после 2015 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Astra K 5 врати хечбек после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-25392
Комплет ветробрани Heko за OPEL Corsa B 5 врати 1993-2001 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Corsa B 5 врати 1993-2001 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25367
Комплет ветробрани Heko за OPEL Corsa C 5 врати 2000-2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Corsa C 5 врати 2000-2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25366
Комплет ветробрани Heko за OPEL Corsa D/E 5 врати после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Corsa D/E 5 врати после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25363
Комплет ветробрани Heko за OPEL Frontera A 3/5 врати 1991-1998 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Frontera A 3/5 врати 1991-1998 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25333
Комплет ветробрани Heko за OPEL Frontera B 5 врати 1999-2004 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Frontera B 5 врати 1999-2004 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25325
Комплет ветробрани Heko за OPEL Insignia 4/5 врати после 2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Insignia 4/5 врати после 2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25380
Комплет ветробрани Heko за OPEL Insignia 5 врати караван после 2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Insignia 5 врати караван после 2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-25382
Комплет ветробрани Heko за OPEL Insignia II 5 врати караван после 2017 година -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Insignia II 5 врати караван после 2017 година

Regular Price: ден 3.519,36

Special Price ден 2.991,36

Кат. број: HK-25398
Комплет ветробрани Heko за OPEL Insignia II седан 5 врати после 2017 година -15% Комплет ветробрани Heko за OPEL Insignia II седан 5 врати после 2017 година

Regular Price: ден 3.519,36

Special Price ден 2.991,36

Кат. број: HK-25397
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.