Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
5
Изглед
1 2 3 4 5
Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015 Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015 -8%
Кат. број: 91663025b

Regular Price: ден 2.720,00

Special Price ден 2.500,00

На лагер

Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя -10%
Кат. број: GP10463-R

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

На лагер

Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя -10%
Кат. број: GP10690-R

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

На лагер

Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя -10%
Кат. број: GP10511-R

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

На лагер

Сортирај по Покажи
5
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.