Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Предни ветробрани Farad за Nissan Almera 3 врати 1996-2000 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Almera 3 врати 1996-2000

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.285
Предни ветробрани Farad за Nissan Cube после 2010 година -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Cube после 2010 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F14
Предни ветробрани Farad за Nissan Micra 5 врати после 2010 година -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Micra 5 врати после 2010 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F15
Предни ветробрани Farad за Nissan Primera 4 врати 1990-1996 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Primera 4 врати 1990-1996

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F4
Предни ветробрани Farad за Nissan Primera 5 врати 1990-1996 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Primera 5 врати 1990-1996

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F5
Предни ветробрани Farad за Nissan Serena 5 врати 1993-2001 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Serena 5 врати 1993-2001

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F7
Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 3 врати 1992-1997 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 3 врати 1992-1997

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F6
Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 4 врати седан 1992-1997 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 4 врати седан 1992-1997

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.261
Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 5 врати караван 1992-1997 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 5 врати караван 1992-1997

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.262
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10212
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10214
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10213
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10463
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10690
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K11 1992-2002 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K11 1992-2002 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10204
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10206
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10205
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2017 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2017 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10511
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10216-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10216
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10217-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10217
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol Y61 GR 1997-2010 с 3/5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol Y61 GR 1997-2010 с 3/5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10689
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera 1996-2002, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera 1996-2002, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10220
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P10 с 4/5 врати 1990-1996, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P10 с 4/5 врати 1990-1996, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.454,40

Special Price ден 2.208,96

Кат. број: GP10218
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.