Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 1996-2005 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 1996-2005 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10192-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 2005-2015 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 2005-2015 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10195-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi Outlander след 2013 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi Outlander след 2013 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10687-R
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi ASX 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi ASX 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23365
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Colt 5 врати 2004-2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Colt 5 врати 2004-2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23337
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Galant E30 5 врати лифтбек 1988-1993 година (OR) -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Galant E30 5 врати лифтбек 1988-1993 година (OR)

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23344
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Galant E50 4 врати 1993-1997 -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Galant E50 4 врати 1993-1997

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23328
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Galant EAO 4 врати седан 1997-2003 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Galant EAO 4 врати седан 1997-2003 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23366
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi L200 5 врати 1999-2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi L200 5 врати 1999-2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23342
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Lancer 4 врати седан 2004-2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Lancer 4 врати седан 2004-2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23338
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Lancer 4/5 врати после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Lancer 4/5 врати после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23357
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Lancer 5 врати караван 2004-2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Lancer 5 врати караван 2004-2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23332
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Outlander 5 врати  2006-2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Outlander 5 врати 2006-2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23352
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Outlander 5 врати 2001-2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Outlander 5 врати 2001-2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23334
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Outlander 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Outlander 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23368
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero 5 врати 1991-1999 година -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero 5 врати 1991-1999 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23349
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero Pinin 5 врати 1998-2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero Pinin 5 врати 1998-2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23330
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero Sport 5 врати 1997-2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero Sport 5 врати 1997-2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23313
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero Sport 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero Sport 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23370
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero Wagon 5 врати после 2000 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Pajero Wagon 5 врати после 2000 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23325
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Space Star 5 врати 1998-2005 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Space Star 5 врати 1998-2005 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23335
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Space Star 5 врати после 2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Space Star 5 врати после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23372
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Space Wagon 5 врати 1999-2005 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Space Wagon 5 врати 1999-2005 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23355
Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Space Wagon Santana 5 врати 1991-1998 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mitsubishi Space Wagon Santana 5 врати 1991-1998 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23316
Предни ветробрани EGR за Mitsubishi L200 после 2006 година двојна кабина -8% Предни ветробрани EGR за Mitsubishi L200 после 2006 година двојна кабина

Regular Price: ден 2.720,00

Special Price ден 2.500,00

Кат. број: mz313721
Предни ветробрани Farad за Mitsubishi Colt 3 врати 1996-2003 -7% Предни ветробрани Farad за Mitsubishi Colt 3 врати 1996-2003

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.E10
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.