Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 2007-2014 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 2007-2014 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10567-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10644-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 3 2013-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 3 2013-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10645-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 3 след 2019 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 3 след 2019 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10701-R
Комплект ветробрани Heko за Mazda CX5 след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Mazda CX5 след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-23170
комплет ветробрани EGR за Mazda CX-5 2012-2015 -35% комплет ветробрани EGR за Mazda CX-5 2012-2015

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92450030b
комплет ветробрани EGR за Mazda CX-5 после 2017 година -35% комплет ветробрани EGR за Mazda CX-5 после 2017 година

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92450035b
комплет ветробрани EGR за Mazda CX3 после 2015 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Mazda CX3 после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.994,88

Special Price ден 3.246,67

Кат. број: 92450034B
комплет ветробрани Gelly Plast за Mazda CX-3 после 2015 година, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Mazda CX-3 после 2015 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10646-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Mazda CX-5 2012-2017, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Mazda CX-5 2012-2017, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10692-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Mazda CX-5 после 2017 година, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Mazda CX-5 после 2017 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10647-R
Комплет ветробрани Heko за Mazda 121 5 врати 1996-2002 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 121 5 врати 1996-2002 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23112
Комплет ветробрани Heko за Mazda 2 5 врати 2003-2007 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 2 5 врати 2003-2007 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23123
Комплет ветробрани Heko за Mazda 2 5 врати 2007-2009 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 2 5 врати 2007-2009 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23143
Комплет ветробрани Heko за Mazda 2 5 врати 2009-2014 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 2 5 врати 2009-2014 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23152
Комплет ветробрани Heko за Mazda 3 4 врати седан 2003-2009 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 3 4 врати седан 2003-2009 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23162
Комплет ветробрани Heko за Mazda 3 4 врати седан 2008-2014 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 3 4 врати седан 2008-2014 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23153
Комплет ветробрани Heko за Mazda 3 5 врати хечбек 2003-2009 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 3 5 врати хечбек 2003-2009 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23127
Комплет ветробрани Heko за Mazda 3 5 врати хечбек 2008-2014 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 3 5 врати хечбек 2008-2014 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23150
Комплет ветробрани Heko за Mazda 323 (BJ) 4 врати седан 1998-2003 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 323 (BJ) 4 врати седан 1998-2003 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23125
Комплет ветробрани Heko за Mazda 323F (BJ) 5 врати хечбек 1998-2003 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 323F (BJ) 5 врати хечбек 1998-2003 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23158
Комплет ветробрани Heko за Mazda 5 2006-2018, 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 5 2006-2018, 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23132
Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 4 врати седан 2002-2007 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 4 врати седан 2002-2007 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23130
Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 4 врати седан 2007-2013 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 4 врати седан 2007-2013 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23146
Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 4 врати седан после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 4 врати седан после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23160
Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати караван 2002-2007 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати караван 2002-2007 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23134
Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати караван 2007-2013 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати караван 2007-2013 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-23147
Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати караван после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати караван после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23161
Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати хечбек 2002-2007 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати хечбек 2002-2007 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23135
Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати хечбек 2007-2013 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 6 5 врати хечбек 2007-2013 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23145
Комплет ветробрани Heko за Mazda 626 (GF) 4 врати хечбек/седан 1997-2002 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Mazda 626 (GF) 4 врати хечбек/седан 1997-2002 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-23121
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.