Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Предни ветробрани Gelly Plast за MAN TGA после 2005 година, 2 бр., црни -10% Предни ветробрани Gelly Plast за MAN TGA после 2005 година, 2 бр., црни

Regular Price: ден 3.609,60

Special Price ден 3.248,64

Кат. број: GP30008
Предни ветробрани Heko за MAN E/F/M 2000 2 врати после 1996 година -15% Предни ветробрани Heko за MAN E/F/M 2000 2 врати после 1996 година

Regular Price: ден 4.748,16

Special Price ден 4.035,84

Кат. број: HK-23501
Предни ветробрани Heko за MAN TGA/TGL/TGM/TGX после 2001 година -15% Предни ветробрани Heko за MAN TGA/TGL/TGM/TGX после 2001 година

Regular Price: ден 4.748,16

Special Price ден 4.035,84

Кат. број: HK-23502
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.