Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2
Комплект ветробрани Gelly Plast за Range Rover 1994-2002, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Range Rover 1994-2002, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10651-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Range Rover Evoque 2011-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Range Rover Evoque 2011-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10552-R
комплет ветробрани EGR за Land Rover Discovery Sport после 2017 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Land Rover Discovery Sport после 2017 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.396,13

Special Price ден 2.207,43

Кат. број: MISC4272
комплет ветробрани EGR за Land Rover Discovery после 2017 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Land Rover Discovery после 2017 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.396,13

Special Price ден 2.207,43

Кат. број: MISC4220
комплет ветробрани EGR за Range Rover Evoque после 2013 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Range Rover Evoque после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92446012B
комплет ветробрани EGR за Range Rover Evoque после 2016 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Range Rover Evoque после 2016 година 4 бр.

Regular Price: ден 2.904,00

Special Price ден 1.887,60

Кат. број: vplvb0245
комплет ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery L319 1997-2006, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery L319 1997-2006, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10637-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery L359 2006-2014, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery L359 2006-2014, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10525-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Range Rover Sport 2004-2013, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Range Rover Sport 2004-2013, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10471-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Range Rover Vogue L322 2002-2012, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Range Rover Vogue L322 2002-2012, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10524-R
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Defender 4 врати 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Defender 4 врати 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27233
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery 5 врати 1990-1998 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery 5 врати 1990-1998 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27227
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery 5 врати 1999-2004 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery 5 врати 1999-2004 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-27221
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery 5 врати 2005-2009 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery 5 врати 2005-2009 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27223
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery 5 врати после 2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery 5 врати после 2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-27243
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery IV 5 врати после 2017 година, 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery IV 5 врати после 2017 година, 4 бр.

Regular Price: ден 3.519,36

Special Price ден 2.991,36

Кат. број: HK-27251
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery Sport 5 врати после 2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Discovery Sport 5 врати после 2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-27245
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Freelander 5 врати 1998-2006 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Freelander 5 врати 1998-2006 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27216
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Freelander 5 врати после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Freelander 5 врати после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27229
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Rover 1994-2002 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Rover 1994-2002 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27219
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Rover 5 врати 2002-2012 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Rover 5 врати 2002-2012 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27231
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Rover 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Rover 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-27249
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Rover Vogue 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Rover Vogue 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-27241
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Sport 5 врати 2005-2012 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Sport 5 врати 2005-2012 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27225
Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Sport 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Land Rover Range Sport 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-27247
Комплет ветробрани Heko за Range Rover Evoque 5 врати после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Range Rover Evoque 5 врати после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27239
Предни ветробрани EGR за Range Rover Sport 2005-2013 -8% Предни ветробрани EGR за Range Rover Sport 2005-2013

Regular Price: ден 2.720,00

Special Price ден 2.500,00

Кат. број: VUB5O252O
Предни ветробрани Farad за Range Rover Classic после 2002 година -7% Предни ветробрани Farad за Range Rover Classic после 2002 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 14.142M
Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery 1989-1998 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery 1989-1998 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10277-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery 1989-1998 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery 1989-1998 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10277
Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery L319 2004-2016, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery L319 2004-2016, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10637
Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Freelander 1998-2006 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Freelander 1998-2006 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10276
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.