Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Комплект ветробрани Gelly Plast за Lancia Musa 2004-2012, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Lancia Musa 2004-2012, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10664-R
Комплет ветробрани Heko за Lancia Delta 5 врати после 2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Lancia Delta 5 врати после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-21213
Комплет ветробрани Heko за Lancia Kappa 4/5 врати 1994-2001 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Lancia Kappa 4/5 врати 1994-2001 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-21203
Комплет ветробрани Heko за Lancia Musa 5 врати хечбек после 2005 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Lancia Musa 5 врати хечбек после 2005 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-21211
Комплет ветробрани Heko за Lancia Ypsilon 5 врати после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Lancia Ypsilon 5 врати после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-21215
Предни ветробрани Farad за Lancia Dedra 4/5 врати 1993-2001/Lancia Delta 5 врати 1993-2001 -7% Предни ветробрани Farad за Lancia Dedra 4/5 врати 1993-2001/Lancia Delta 5 врати 1993-2001

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.105
Предни ветробрани Farad за Lancia Ypsilon после 2011 година -7% Предни ветробрани Farad за Lancia Ypsilon после 2011 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.574
Предни ветробрани Gelly Plast за Lancia Delta, Dedra 1993-2000, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Lancia Delta, Dedra 1993-2000, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10152
Предни ветробрани Gelly Plast за Lancia Lybra 1998-2005, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Lancia Lybra 1998-2005, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10153
Предни ветробрани Gelly Plast за Lancia Musa 2004-2012, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Lancia Musa 2004-2012, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10664
Предни ветробрани Heko за Lancia Delta 5 врати после 2008 година -15% Предни ветробрани Heko за Lancia Delta 5 врати после 2008 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21212
Предни ветробрани Heko за Lancia Lybra 4 врати 1999-2006 -15% Предни ветробрани Heko за Lancia Lybra 4 врати 1999-2006

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21205
Предни ветробрани Heko за Lancia Musa 5 врати хечбек после 2005 година -15% Предни ветробрани Heko за Lancia Musa 5 врати хечбек после 2005 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21210
Предни ветробрани Heko за Lancia Y 3 врати 1992-2000 -15% Предни ветробрани Heko за Lancia Y 3 врати 1992-2000

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-21206
Предни ветробрани Heko за Lancia Ypsilon 3 врати 2003-2010 -15% Предни ветробрани Heko за Lancia Ypsilon 3 врати 2003-2010

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-21209
Предни ветробрани Heko за Lancia Ypsilon 5 врати после 2011 година -15% Предни ветробрани Heko за Lancia Ypsilon 5 врати после 2011 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21214
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.