Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Предни ветробрани Farad за Lada Samara 3 врати после 1986 година -7% Предни ветробрани Farad за Lada Samara 3 врати после 1986 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.109
Предни ветробрани Heko за Lada 2107/2105 4 врати 1988 година -15% Предни ветробрани Heko за Lada 2107/2105 4 врати 1988 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21101
Предни ветробрани Heko за Lada 2110/2111 4 врати 1997 година -15% Предни ветробрани Heko за Lada 2110/2111 4 врати 1997 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21113
Предни ветробрани Heko за Lada Niva 1600 2 врати -15% Предни ветробрани Heko за Lada Niva 1600 2 врати

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-23403
Предни ветробрани Heko за Lada Niva 1600 2 врати (OPK) -15% Предни ветробрани Heko за Lada Niva 1600 2 врати (OPK)

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24301
Предни ветробрани Heko за Lada Niva 2 врати 1999 година -15% Предни ветробрани Heko за Lada Niva 2 врати 1999 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-23404
Предни ветробрани Heko за Lada Niva 5 врати 2000 година -15% Предни ветробрани Heko за Lada Niva 5 врати 2000 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-23405
Предни ветробрани Heko за Lada Samara 2 врати -15% Предни ветробрани Heko за Lada Samara 2 врати

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21102
Предни ветробрани Heko за Lada Samara 5 врати -15% Предни ветробрани Heko за Lada Samara 5 врати

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21103
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.