Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4
Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Picanto 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Picanto 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10505-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Rio 2011-2017 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Rio 2011-2017 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10506-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Venga след 2009 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Venga след 2009 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10507-R
Комплект ветробрани Heko за Kia Picanto след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Kia Picanto след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-20177
Комплект ветробрани Heko за Kia Rio след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Kia Rio след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-20175
Комплект ветробрани Heko за Kia Stinger след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Kia Stinger след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-20181
Комплект ветробрани Heko за Kia Stonic след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Kia Stonic след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-20179
комплет ветробрани EGR за Kia Optima после 2010 година -35% комплет ветробрани EGR за Kia Optima после 2010 година

Regular Price: ден 2.904,00

Special Price ден 1.887,60

Кат. број: 92441011b
комплет ветробрани EGR за Kia Sorento 2010-2014 -35% комплет ветробрани EGR за Kia Sorento 2010-2014

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92441008b
комплет ветробрани EGR за KIA Sorento после 2015 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за KIA Sorento после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92441012B
комплет ветробрани EGR за KIA Sportage после 2016 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за KIA Sportage после 2016 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92441013B
комплет ветробрани Gelly Plast за Kia Ceed SW 2012-2018, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Kia Ceed SW 2012-2018, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10619-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Kia Ceed хечбек 2012-2018 5 врати, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Kia Ceed хечбек 2012-2018 5 врати, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10617-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Kia Sportage 2010-2015, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Kia Sportage 2010-2015, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10504-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Kia Stonic после 2017 година, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Kia Stonic после 2017 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10686-R
Комплет ветробрани Heko за Kia Carens II 5 врати 2000-2006 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Carens II 5 врати 2000-2006 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20137
Комплет ветробрани Heko за Kia Carens III 5 врати 2006-2013 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Carens III 5 врати 2006-2013 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20134
Комплет ветробрани Heko за Kia Carens IV 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Carens IV 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20162
Комплет ветробрани Heko за Kia Carnival 5 врати после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Carnival 5 врати после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20130
Комплет ветробрани Heko за Kia Cee'd I 5 врати 2007-2012 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Cee'd I 5 врати 2007-2012 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20136
Комплет ветробрани Heko за Kia Cee'd II 5 врати караван 2012-2018 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Cee'd II 5 врати караван 2012-2018 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20160
Комплет ветробрани Heko за Kia Cee'd II 5 врати хечбек 2012-2018 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Cee'd II 5 врати хечбек 2012-2018 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20159
Комплет ветробрани Heko за Kia Ceed III 5 врати sportswagon после 2018 година -7% Комплет ветробрани Heko за Kia Ceed III 5 врати sportswagon после 2018 година

Regular Price: ден 3.264,00

Special Price ден 3.049,92

Кат. број: HK-20185
Комплет ветробрани Heko за Kia Ceed III 5 врати хечбек после 2018 година -7% Комплет ветробрани Heko за Kia Ceed III 5 врати хечбек после 2018 година

Regular Price: ден 3.264,00

Special Price ден 3.049,92

Кат. број: HK-20183
Комплет ветробрани Heko за Kia Magentis 4 врати седан после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Magentis 4 врати седан после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20132
Комплет ветробрани Heko за Kia Niro 5 врати после 2016 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Niro 5 врати после 2016 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-20173
Комплет ветробрани Heko за Kia Opirus 4 врати после 2003 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Opirus 4 врати после 2003 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20122
Комплет ветробрани Heko за Kia Optima III 4 врати 2010-2015 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Kia Optima III 4 врати 2010-2015 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-20156
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.