Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Cherokee KJ, Liberty 2001-2007, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Cherokee KJ, Liberty 2001-2007, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10042-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Compass след 2016 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Compass след 2016 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10660-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Renegade след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Renegade след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10650-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Wrangler 2006-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Wrangler 2006-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10642-R
комплет ветробрани EGR за Jeep Grand Cherokee после 2011 година -35% комплет ветробрани EGR за Jeep Grand Cherokee после 2011 година

Regular Price: ден 4.675,05

Special Price ден 3.038,75

Кат. број: 92425010b
комплет ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WJ 1999-2005, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WJ 1999-2005, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10043-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WK 2005-2010, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WK 2005-2010, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10454-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WK2 после 2010 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WK2 после 2010 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10629-R
Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee 5 врати 1992-1997 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee 5 врати 1992-1997 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19119
Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee 5 врати 1997-2001 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee 5 врати 1997-2001 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19111
Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19125
Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee/Liberty (KJ) 5 врати 2001-2006 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee/Liberty (KJ) 5 врати 2001-2006 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19102
Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee/Liberty (KK) 5 врати 2007-2012 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Cherokee/Liberty (KK) 5 врати 2007-2012 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19121
Комплет ветробрани Heko за Jeep Commander 5 врати 2006-2010 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Commander 5 врати 2006-2010 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19113
Комплет ветробрани Heko за Jeep Compass 5 врати после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Compass 5 врати после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19117
Комплет ветробрани Heko за Jeep Compass MP 5 врати после 2017 година, 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Compass MP 5 врати после 2017 година, 4 бр.

Regular Price: ден 3.519,36

Special Price ден 2.991,36

Кат. број: HK-19131
Комплет ветробрани Heko за Jeep Grand Cherokee 1993-1999 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Grand Cherokee 1993-1999 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19106
Комплет ветробрани Heko за Jeep Grand Cherokee 1998-2004 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Grand Cherokee 1998-2004 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-19104
Комплет ветробрани Heko за Jeep Grand Cherokee 5 врати 2004-2010 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Grand Cherokee 5 врати 2004-2010 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-19109
Комплет ветробрани Heko за Jeep Grand Cherokee 5 врати после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Grand Cherokee 5 врати после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19123
Комплет ветробрани Heko за Jeep Patriot 5 врати после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Patriot 5 врати после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19129
Комплет ветробрани Heko за Jeep Renegade 5 врати после 2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Renegade 5 врати после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19127
Комплет ветробрани Heko за Jeep Wrangler 5 врати после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Jeep Wrangler 5 врати после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-19115
Предни ветробрани Farad за Jeep Cherokee 2 врати 1980-1987 -7% Предни ветробрани Farad за Jeep Cherokee 2 врати 1980-1987

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 14.035M
Предни ветробрани Farad за Jeep Cherokee 4 врати 1980-1987 -7% Предни ветробрани Farad за Jeep Cherokee 4 врати 1980-1987

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 14.036M
Предни ветробрани Farad за Jeep Cherokee 5 врати 1987-1992 -7% Предни ветробрани Farad за Jeep Cherokee 5 врати 1987-1992

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 14.067M
Предни ветробрани Farad за Jeep Grand Cherokee 4 врати 1992-1999 -7% Предни ветробрани Farad за Jeep Grand Cherokee 4 врати 1992-1999

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 14.049M
Предни ветробрани Gelly Plast за Jeep Cherokee KJ, Liberty 2001-2007, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Jeep Cherokee KJ, Liberty 2001-2007, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10042
Предни ветробрани Gelly Plast за Jeep Compass след 2016 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Jeep Compass след 2016 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10660
Предни ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WJ 1999-2005, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WJ 1999-2005, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10043
Предни ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WK 2005-2010, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Jeep Grand Cherokee WK 2005-2010, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10454
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.