Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jaguar X-Type 2001-2009 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jaguar X-Type 2001-2009 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10554-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jaguar XF 2007-2015 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jaguar XF 2007-2015 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10555-R
Комплект ветробрани Heko за Jaguar XF X250 2007-2015, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Jaguar XF X250 2007-2015, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-18305
Предни ветробрани Gelly Plast за Jaguar X-Type 2001-2009 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Jaguar X-Type 2001-2009 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10554
Предни ветробрани Gelly Plast за Jaguar XF 2007-2015 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Jaguar XF 2007-2015 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10555
Предни ветробрани Heko за Jaguar E-Pace след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Jaguar E-Pace след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-18306
Предни ветробрани Heko за Jaguar F-Pace след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Jaguar F-Pace след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-18308
Предни ветробрани Heko за Jaguar S-Type 4 врати после 2001 -2008 -15% Предни ветробрани Heko за Jaguar S-Type 4 врати после 2001 -2008

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-18303
Предни ветробрани Heko за Jaguar X-Type 4 врати после 2001-2009 -15% Предни ветробрани Heko за Jaguar X-Type 4 врати после 2001-2009

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-18302
Предни ветробрани Heko за Jaguar XF X250 2007-2015, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Jaguar XF X250 2007-2015, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-18304
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.