Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Предни ветробрани Gelly Plast за Iveco Daily 2006-2014, 2 бр., црни -4% Предни ветробрани Gelly Plast за Iveco Daily 2006-2014, 2 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP30012
Предни ветробрани Gelly Plast за Iveco Daily после 2014 година, 2 бр., црни -4% Предни ветробрани Gelly Plast за Iveco Daily после 2014 година, 2 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP30014
Предни ветробрани Heko за Iveco Turbo Daily 35C/35S/50C/60C/65C 2000-2014 -15% Предни ветробрани Heko за Iveco Turbo Daily 35C/35S/50C/60C/65C 2000-2014

Regular Price: ден 3.835,78

Special Price ден 3.260,54

Кат. број: HK-18105
Предни ветробрани Heko за Iveco Turbo Daily 40-10 2 врати 1992-2000 -15% Предни ветробрани Heko за Iveco Turbo Daily 40-10 2 врати 1992-2000

Regular Price: ден 3.835,78

Special Price ден 3.260,54

Кат. број: HK-18102
Предни ветробрани Heko за Iveco Turbo Daily после 2014 година -15% Предни ветробрани Heko за Iveco Turbo Daily после 2014 година

Regular Price: ден 3.835,78

Special Price ден 3.260,54

Кат. број: HK-18108
Предни ветробрани Heko за Iveco Turbo Daily после 2014 година (OPK) -15% Предни ветробрани Heko за Iveco Turbo Daily после 2014 година (OPK)

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-18109
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.