Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Комплект ветробрани Gelly Plast за Isuzu D-Max 2006-2012 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Isuzu D-Max 2006-2012 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10133-R
Комплет ветробрани Heko за Isuzu D-MAX 4 врати 2006-2012 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Isuzu D-MAX 4 врати 2006-2012 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-34003
Комплет ветробрани Heko за Isuzu D-MAX 4 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Isuzu D-MAX 4 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-34005
Предни ветробрани Farad за Isuzu Trooper 5 врати после 2000 година -7% Предни ветробрани Farad за Isuzu Trooper 5 врати после 2000 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 14.043M
Предни ветробрани Gelly Plast за Isuzu D-Max 2006-2012 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Isuzu D-Max 2006-2012 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10133
Предни ветробрани Heko за Isuzu D-Max 2/4 врати после 2012 година -15% Предни ветробрани Heko за Isuzu D-Max 2/4 врати после 2012 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-34004
Предни ветробрани Heko за Isuzu D-Max 4 врати 2006-2012 -15% Предни ветробрани Heko за Isuzu D-Max 4 врати 2006-2012

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-34002
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.