Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Комплет ветробрани Heko за Infiniti FX/QX 5 врати после 2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Infiniti FX/QX 5 врати после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-21510
Предни ветробрани Heko за Infiniti FX 35/45 5 врати 2003-2008 година -15% Предни ветробрани Heko за Infiniti FX 35/45 5 врати 2003-2008 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21504
Предни ветробрани Heko за Infiniti FX/QX 5 врати после 2008 година -15% Предни ветробрани Heko за Infiniti FX/QX 5 врати после 2008 година

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-21509
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.