Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Предни ветробрани Heko за Great Wall Hover 5 врати после 2004 година -15% Предни ветробрани Heko за Great Wall Hover 5 врати после 2004 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-15301
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.