Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Комплект ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10086-R
Комплект ветробрани Heko за Ford Fiesta след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Ford Fiesta след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-15325
комплет ветробрани EGR за Ford C-max после 2011 година -35% комплет ветробрани EGR за Ford C-max после 2011 година

Regular Price: ден 1.697,87

Special Price ден 1.103,52

Кат. број: 92431039b
комплет ветробрани EGR за Ford Focus после 2011 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Ford Focus после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.678,40

Special Price ден 2.390,96

Кат. број: 92431038B
комплет ветробрани EGR за Ford Kuga после 2013 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Ford Kuga после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92431040B
комплет ветробрани EGR за Ford Mondeo после 2014 година -35% комплет ветробрани EGR за Ford Mondeo после 2014 година

Regular Price: ден 2.716,60

Special Price ден 1.765,63

Кат. број: 92431041b
комплет ветробрани Gelly Plast за Ford B-max 2012-2017, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Ford B-max 2012-2017, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10579-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Fiesta хечбек 2008-2017, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Fiesta хечбек 2008-2017, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10572-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Fiesta хечбек после 2017 година, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Fiesta хечбек после 2017 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10627-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Focus C-max 2003-2007, C-max 2007-2010, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Focus C-max 2003-2007, C-max 2007-2010, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10402-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Focus караван 2011-2018, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Focus караван 2011-2018, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10587-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Focus седан, хечбек 2004-2011, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Focus седан, хечбек 2004-2011, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10081-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Kuga после 2012 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Kuga после 2012 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10583-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Mondeo седан после 2015 година, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Ford Mondeo седан после 2015 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10586-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Ford S-max 2006-2015, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Ford S-max 2006-2015, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10404-R
Комплет ветробрани Heko за Ford B-Max 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford B-Max 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15235
Комплет ветробрани Heko за Ford C-Max 5 врати после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford C-Max 5 врати после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15292
Комплет ветробрани Heko за Ford Edge 5 врати после 2016 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Edge 5 врати после 2016 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-15321
Комплет ветробрани Heko за Ford Escape 5 врати 2000-2007 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Escape 5 врати 2000-2007 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15275
Комплет ветробрани Heko за Ford Escort 5 врати 1990-2001 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Escort 5 врати 1990-2001 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15223
Комплет ветробрани Heko за Ford Escort караван 1990-2001 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Escort караван 1990-2001 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15264
Комплет ветробрани Heko за Ford Escort/Orion 4 врати 1986-1990 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Escort/Orion 4 врати 1986-1990 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15255
Комплет ветробрани Heko за Ford Explorer 5 врати 1996-2001 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Explorer 5 врати 1996-2001 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15272
Комплет ветробрани Heko за Ford Explorer 5 врати 2002-2005 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Explorer 5 врати 2002-2005 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15274
Комплет ветробрани Heko за Ford Fiesta 5 врати 1996-2000 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Fiesta 5 врати 1996-2000 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15221
Комплет ветробрани Heko за Ford Fiesta 5 врати 2002-2008 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Fiesta 5 врати 2002-2008 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15254
Комплет ветробрани Heko за Ford Fiesta 5 врати после 2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Fiesta 5 врати после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15287
Комплет ветробрани Heko за Ford Focus C-Max 5 врати 2003-2011 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Focus C-Max 5 врати 2003-2011 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15239
Комплет ветробрани Heko за Ford Focus караван 1998-2005 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Ford Focus караван 1998-2005 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15252
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.