Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500L след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500L след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10544-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500X след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500X след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10569-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Grande Punto 2005-2012, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Grande Punto 2005-2012, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10061-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Tipo след 2015 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Tipo след 2015 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10628-R
Комплет ветробрани Heko за FIAT 500L 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT 500L 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15171
Комплет ветробрани Heko за FIAT 500X 5 врати после 2015 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT 500X 5 врати после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15174
Комплет ветробрани Heko за FIAT Brava 5 врати после 1995 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Brava 5 врати после 1995 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15159
Комплет ветробрани Heko за FIAT Bravo 5 врати 2007-2009 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Bravo 5 врати 2007-2009 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15165
Комплет ветробрани Heko за FIAT Bravo 5 врати после 2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Bravo 5 врати после 2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15151
Комплет ветробрани Heko за FIAT Croma 4 врати 1986-1996 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Croma 4 врати 1986-1996 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15110
Комплет ветробрани Heko за FIAT Croma 5 врати караван после 2005 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Croma 5 врати караван после 2005 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15143
Комплет ветробрани Heko за FIAT Doblo 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Doblo 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15175
Комплет ветробрани Heko за FIAT Freemont 5 врати после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Freemont 5 врати после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13410
Комплет ветробрани Heko за FIAT Grande Punto/Evo 5 врати после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Grande Punto/Evo 5 врати после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15146
Комплет ветробрани Heko за FIAT Idea 5 врати после 2005 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Idea 5 врати после 2005 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15141
Комплет ветробрани Heko за FIAT Linea 4 врати после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Linea 4 врати после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15154
Комплет ветробрани Heko за FIAT Marea 4 врати после 1996 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Marea 4 врати после 1996 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15163
Комплет ветробрани Heko за FIAT Marea Weekend 5 врати после 1996 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Marea Weekend 5 врати после 1996 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15169
Комплет ветробрани Heko за FIAT Palio 4 врати/Albea 4 врати после 2002 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Palio 4 врати/Albea 4 врати после 2002 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15152
Комплет ветробрани Heko за FIAT Palio Weekend/Siena 5 врати 1998-2002 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Palio Weekend/Siena 5 врати 1998-2002 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15139
Комплет ветробрани Heko за FIAT Panda 5 врати 2003-2012 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Panda 5 врати 2003-2012 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15137
Комплет ветробрани Heko за FIAT Panda 5 врати после 2012 година -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Panda 5 врати после 2012 година

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15168
Комплет ветробрани Heko за FIAT Punto 5 врати до 1999 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Punto 5 врати до 1999 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15161
Комплет ветробрани Heko за FIAT Punto 5 врати после 1999 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Punto 5 врати после 1999 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15162
Комплет ветробрани Heko за FIAT Stilo 5 врати после 2001 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Stilo 5 врати после 2001 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-15132
Комплет ветробрани Heko за FIAT Tipo седан/хечбек после 2016 година 4 врати -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Tipo седан/хечбек после 2016 година 4 врати

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-15177
Комплет ветробрани Heko за Renault Megane Grandtour 5 врати 2009-2016 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Renault Megane Grandtour 5 врати 2009-2016 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-27178
Предни ветробрани Farad за FIAT 500L после 2012 година -7% Предни ветробрани Farad за FIAT 500L после 2012 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.584
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.