Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Комплет ветробрани Heko за Dodge Anager 4 врати после 2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dodge Anager 4 врати после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13412
Комплет ветробрани Heko за Dodge Caliber 5 врати после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dodge Caliber 5 врати после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13403
Комплет ветробрани Heko за Dodge Durango 5 врати после 2004 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dodge Durango 5 врати после 2004 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13407
Комплет ветробрани Heko за Dodge Magnum 5 врати 2005-2008 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dodge Magnum 5 врати 2005-2008 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13417
Комплет ветробрани Heko за Dodge Nitro 5 врати после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dodge Nitro 5 врати после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13405
Комплет ветробрани Heko за Dodge Ram 1500 4 врати 2002-2008 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dodge Ram 1500 4 врати 2002-2008 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13415
Комплет ветробрани Heko за Dodge Ram 1500 4 врати после 2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dodge Ram 1500 4 врати после 2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13419
Комплет ветробрани Heko за FIAT Freemont 5 врати после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за FIAT Freemont 5 врати после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13410
Предни ветробрани Heko за Dodge Avanger 4 врати после 2008 година -15% Предни ветробрани Heko за Dodge Avanger 4 врати после 2008 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13411
Предни ветробрани Heko за Dodge Caliber 5 врати после 2006 година -15% Предни ветробрани Heko за Dodge Caliber 5 врати после 2006 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13402
Предни ветробрани Heko за Dodge Durango 5 врати после 2004 година -15% Предни ветробрани Heko за Dodge Durango 5 врати после 2004 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13406
Предни ветробрани Heko за Dodge Magnum 5 врати 2005-2008R -15% Предни ветробрани Heko за Dodge Magnum 5 врати 2005-2008R

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13416
Предни ветробрани Heko за Dodge Nitro 5 врати после 2007 година -15% Предни ветробрани Heko за Dodge Nitro 5 врати после 2007 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13404
Предни ветробрани Heko за Dodge Ram 1500 2/4 врати 1991-2002 -15% Предни ветробрани Heko за Dodge Ram 1500 2/4 врати 1991-2002

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-13413
Предни ветробрани Heko за Dodge Ram 1500 4 врати после 2009 година -15% Предни ветробрани Heko за Dodge Ram 1500 4 врати после 2009 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13418
Предни ветробрани Heko за Dodge Ram wagon 3500 2 врати после 2002 година -15% Предни ветробрани Heko за Dodge Ram wagon 3500 2 врати после 2002 година

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-13401
Предни ветробрани Heko за FIAT Freemont 5 врати после 2011 година -15% Предни ветробрани Heko за FIAT Freemont 5 врати после 2011 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13409
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.