Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Предни ветробрани Gelly Plast за DAF 65/75/85 CF после 2000 година, 2 бр., црни -10% Предни ветробрани Gelly Plast за DAF 65/75/85 CF после 2000 година, 2 бр., црни

Regular Price: ден 3.609,60

Special Price ден 3.248,64

Кат. број: GP30002
Предни ветробрани Gelly Plast за DAF 95/XF/105 после 1997 година, 2 бр., црни -10% Предни ветробрани Gelly Plast за DAF 95/XF/105 после 1997 година, 2 бр., црни

Regular Price: ден 3.609,60

Special Price ден 3.248,64

Кат. број: GP30001
Предни ветробрани Heko за DAF 106 XF после 2013 година -15% Предни ветробрани Heko за DAF 106 XF после 2013 година

Regular Price: ден 7.253,76

Special Price ден 6.165,89

Кат. број: HK-13153
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.