Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Комплет ветробрани Heko за Daewoo Espero 4 врати 1991-1999 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Daewoo Espero 4 врати 1991-1999 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-14102
Комплет ветробрани Heko за Daewoo Matiz после 1998 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Daewoo Matiz после 1998 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-21411
Комплет ветробрани Heko за Daewoo Nexia 5 врати 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Daewoo Nexia 5 врати 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24103
Комплет ветробрани Heko за Daewoo Tacuma, Chevrolet Rezzo 5 врати 2000-2011 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Daewoo Tacuma, Chevrolet Rezzo 5 врати 2000-2011 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-21420
комплет ветробрани Heko за Daewoo Tico 4 врати по 1992 година 4 бројки -15% комплет ветробрани Heko за Daewoo Tico 4 врати по 1992 година 4 бројки

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-29203
Предни ветробрани Farad за Daewoo Nexia/Cielo 4 врати 1995-2001 -7% Предни ветробрани Farad за Daewoo Nexia/Cielo 4 врати 1995-2001

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.338
Предни ветробрани Gelly Plast за Daewoo Lanos 1997-2002, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Daewoo Lanos 1997-2002, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10037
Предни ветробрани Gelly Plast за Daewoo Matiz 1998-2005, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Daewoo Matiz 1998-2005, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10039
Предни ветробрани Gelly Plast за Daewoo Nubira 1997-2002, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Daewoo Nubira 1997-2002, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10038
Предни ветробрани Heko за Daewoo Espero 4 врати 1991-1999 -15% Предни ветробрани Heko за Daewoo Espero 4 врати 1991-1999

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-14101
Предни ветробрани Heko за Daewoo Lanos 3 врати после 1997 година -15% Предни ветробрани Heko за Daewoo Lanos 3 врати после 1997 година

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-21404
Предни ветробрани Heko за Daewoo Lanos 4 врати после 1997 година -15% Предни ветробрани Heko за Daewoo Lanos 4 врати после 1997 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21401
Предни ветробрани Heko за Daewoo Matiz 1998-2007 5 3 врати, темно затемнети, 2 бр. -15% Предни ветробрани Heko за Daewoo Matiz 1998-2007 5 3 врати, темно затемнети, 2 бр.

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21410
Предни ветробрани Heko за Daewoo Nexia 3 врати -15% Предни ветробрани Heko за Daewoo Nexia 3 врати

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-24102
Предни ветробрани Heko за Daewoo Nexia 5 врати -15% Предни ветробрани Heko за Daewoo Nexia 5 врати

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24101
Предни ветробрани Heko за Daewoo Nubira 4/5 врати 1997-2002 -15% Предни ветробрани Heko за Daewoo Nubira 4/5 врати 1997-2002

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21402
Предни ветробрани Heko за Daewoo Tacuma/Chevrolet Rezzo 5 врати 2000-2011 -15% Предни ветробрани Heko за Daewoo Tacuma/Chevrolet Rezzo 5 врати 2000-2011

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-21415
Предни ветробрани Heko за Daewoo Tico 4 врати по 1992 година -15% Предни ветробрани Heko за Daewoo Tico 4 врати по 1992 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-29201
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.