Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
комплет ветробрани Gelly Plast за Dacia Duster 2009-2018, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Dacia Duster 2009-2018, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10595-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Dacia Duster после 2018 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Dacia Duster после 2018 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10649-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Dacia Sandero после 2012 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Dacia Sandero после 2012 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10608-R
Комплет ветробрани Heko за Dacia Duster 5 врати после 2018 година -15% Комплет ветробрани Heko за Dacia Duster 5 врати после 2018 година

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-13116
Комплет ветробрани Heko за Dacia Duster после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dacia Duster после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13108
Комплет ветробрани Heko за Dacia Lodgy 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dacia Lodgy 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13110
Комплет ветробрани Heko за Dacia Logan 4 врати 2004-2013 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dacia Logan 4 врати 2004-2013 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13103
Комплет ветробрани Heko за Dacia Logan 4 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dacia Logan 4 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13112
Комплет ветробрани Heko за Dacia Logan MCV 5 врати караван 2007-2013 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dacia Logan MCV 5 врати караван 2007-2013 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13104
Комплет ветробрани Heko за Dacia Sandero/Stepway 5 врати 2008-2012 -15% Комплет ветробрани Heko за Dacia Sandero/Stepway 5 врати 2008-2012

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13106
Комплет ветробрани Heko за Dacia Sandero/Stepway 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Dacia Sandero/Stepway 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-13113
Предни ветробрани Gelly Plast за Dacia Duster 2009-2018, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Dacia Duster 2009-2018, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10595
Предни ветробрани Gelly Plast за Dacia Duster след 2018 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Dacia Duster след 2018 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10649
Предни ветробрани Gelly Plast за Dacia Sandero след 2012 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Dacia Sandero след 2012 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10608
Предни ветробрани Heko за Dacia Duster 5 врати после 2010 година -15% Предни ветробрани Heko за Dacia Duster 5 врати после 2010 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13107
Предни ветробрани Heko за Dacia Duster 5 врати после 2018 година -15% Предни ветробрани Heko за Dacia Duster 5 врати после 2018 година

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-13115
Предни ветробрани Heko за Dacia Logan 4 врати/MCV 4/5 врати 2004-2013 -15% Предни ветробрани Heko за Dacia Logan 4 врати/MCV 4/5 врати 2004-2013

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13102
Предни ветробрани Heko за Dacia Sandero/Stepway 5 врати 2008-2012 -15% Предни ветробрани Heko за Dacia Sandero/Stepway 5 врати 2008-2012

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13105
Предни ветробрани Heko за Dacia Sandero/Stepway 5 врати после 2013 година -15% Предни ветробрани Heko за Dacia Sandero/Stepway 5 врати после 2013 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-13111
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.