Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
Комплет ветробрани Heko за Chrysler 300C 4 врати после 2004 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chrysler 300C 4 врати после 2004 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10407
Комплет ветробрани Heko за Lancia Voyager Gold 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Lancia Voyager Gold 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10413
Предни ветробрани Farad за Chrysler Voyager до 1995 година -7% Предни ветробрани Farad за Chrysler Voyager до 1995 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 13.001M
Предни ветробрани Heko за Chrysler 300C 4 врати после 2004 година -15% Предни ветробрани Heko за Chrysler 300C 4 врати после 2004 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-10406
Предни ветробрани Heko за Chrysler 300M 4 врати 1998-2004 -15% Предни ветробрани Heko за Chrysler 300M 4 врати 1998-2004

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-10408
Предни ветробрани Heko за Chrysler PT Cruiser 5 врати после 2001 година -15% Предни ветробрани Heko за Chrysler PT Cruiser 5 врати после 2001 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-10404
Предни ветробрани Heko за Chrysler Voyager/Plymouth Voyager/ 2 врати 1988-1996 -15% Предни ветробрани Heko за Chrysler Voyager/Plymouth Voyager/ 2 врати 1988-1996

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-10409
Сортирај по Покажи
32
Изглед

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.