Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2
Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Cruze 2008-2016, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Cruze 2008-2016, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10417-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Epica 2006-2011, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Epica 2006-2011, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10459-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Spark 2009-2015, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Spark 2009-2015, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10431-R
комплет ветробрани EGR за Chevrolet Aveo караван 2002-2011 -35% комплет ветробрани EGR за Chevrolet Aveo караван 2002-2011

Regular Price: ден 1.858,56

Special Price ден 1.208,06

Кат. број: braveosw
комплет ветробрани EGR за Chevrolet Lacetti 2008-2010 хечбек -35% комплет ветробрани EGR за Chevrolet Lacetti 2008-2010 хечбек

Regular Price: ден 2.904,00

Special Price ден 1.887,60

Кат. број: brlacettihsw
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Aveo 4 врати седан после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Aveo 4 врати седан после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10529
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Aveo 4 врати седан после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Aveo 4 врати седан после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10536
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Aveo 5 врати хечбек после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Aveo 5 врати хечбек после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10535
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Cruze 4 врати седан после 2009 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Cruze 4 врати седан после 2009 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10528
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Cruze 5 врати хечбек после 2011 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Cruze 5 врати хечбек после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10537
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Epica 4 врати седан после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Epica 4 врати седан после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10514
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Kalos 5 врати хечбек 2004-2008 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Kalos 5 врати хечбек 2004-2008 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10504
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Lacetti 4 врати седан после 2004 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Lacetti 4 врати седан после 2004 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10509
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Malibu 4 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Malibu 4 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10539
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Orlando 5 врати 2011-2018 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Orlando 5 врати 2011-2018 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10533
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Spark 5 врати хечбек после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Spark 5 врати хечбек после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10531
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Traiblazder 5 врати 2002-2009 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Traiblazder 5 врати 2002-2009 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10541
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Trax 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Trax 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10544
Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Volt 5 врати 2010-2015 (верзија USA) 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Chevrolet Volt 5 врати 2010-2015 (верзија USA) 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10546
Комплет ветробрани Heko за Daewoo Tacuma, Chevrolet Rezzo 5 врати 2000-2011 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Daewoo Tacuma, Chevrolet Rezzo 5 врати 2000-2011 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-21420
Предни ветробрани Farad за OPEL Mokka 2012 година/Chevrolet Trax после 2013 година -7% Предни ветробрани Farad за OPEL Mokka 2012 година/Chevrolet Trax после 2013 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 14.158M
Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Aveo 2008-2011 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Aveo 2008-2011 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10418
Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Aveo седан 2008-2011, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Aveo седан 2008-2011, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10419
Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Aveo хечбек 2008-2011, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Aveo хечбек 2008-2011, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10427
Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Captiva 2006-2015, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Captiva 2006-2015, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10416
Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Cruze 2008-2016, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Cruze 2008-2016, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10417
Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Epica 2006-2011, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Epica 2006-2011, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10459
Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Kalos 2004-2011, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Kalos 2004-2011, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10034
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.