Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3
Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A2 1999-2005, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A2 1999-2005, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10562-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10540-R
Комплект ветробрани Heko за Audi Q2 след 2016 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Audi Q2 след 2016 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-10257
Комплект ветробрани Heko за Audi Q5 след 2016 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Audi Q5 след 2016 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: hk-10266
комплет ветробрани EGR за Audi Q3 после 2011 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Audi Q3 после 2011 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92404008B
комплет ветробрани Gelly Plast за Audi A3 5 врати 2003-2013, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Audi A3 5 врати 2003-2013, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10466-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Audi A4 B8 4 врати седан 2007-2015, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Audi A4 B8 4 врати седан 2007-2015, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10458-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Audi A6 C6 4 врати седан 2004-2011, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Audi A6 C6 4 врати седан 2004-2011, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10543-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Audi A6 C7 седан 2010-2018, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Audi A6 C7 седан 2010-2018, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10542-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Audi Q3 8U 2011-2018, 4 бр., црни -10% комплет ветробрани Gelly Plast за Audi Q3 8U 2011-2018, 4 бр., црни

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10607-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Audi Q5 2008-2017, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Audi Q5 2008-2017, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10620-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Audi Q7 2005-2015, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Audi Q7 2005-2015, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10467-R
Комплет ветробрани Heko за  Audi 100 караван 1990-1997/A6 караван (C4) 1992-1997 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi 100 караван 1990-1997/A6 караван (C4) 1992-1997 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10230
Комплет ветробрани Heko за Audi 100 седан 1990-1997/A6 седан (C4) 1992-1997 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi 100 седан 1990-1997/A6 седан (C4) 1992-1997 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10223
Комплет ветробрани Heko за Audi 80 B3/B4 4 врати 1986-1995 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi 80 B3/B4 4 врати 1986-1995 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10222
Комплет ветробрани Heko за Audi A1 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A1 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10239
Комплет ветробрани Heko за Audi A2 5 врати после 2000 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A2 5 врати после 2000 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10211
Комплет ветробрани Heko за Audi A3 5 врати 1997-2003 -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A3 5 врати 1997-2003

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10219
Комплет ветробрани Heko за Audi A3 Sportback 5 врати 2004-2012 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A3 Sportback 5 врати 2004-2012 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10221
Комплет ветробрани Heko за Audi A3 Sportback/Hatchback 5 врати после 2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A3 Sportback/Hatchback 5 врати после 2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10247
Комплет ветробрани Heko за Audi A3 седан 4 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A3 седан 4 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-10255
Комплет ветробрани Heko за Audi A4 караван 1995-2001 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A4 караван 1995-2001 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-10228
Комплет ветробрани Heko за Audi A4 караван 2000-2009 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A4 караван 2000-2009 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10208
Комплет ветробрани Heko за Audi A4 караван 2009-2015 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A4 караван 2009-2015 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-10236
Комплет ветробрани Heko за Audi A4 караван/Allroad после 2016 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A4 караван/Allroad после 2016 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-10254
Комплет ветробрани Heko за Audi A4 седан 1995-2001 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A4 седан 1995-2001 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10227
Комплет ветробрани Heko за Audi A4 седан 2000-2009 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A4 седан 2000-2009 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-10209
Комплет ветробрани Heko за Audi A4 седан 2009-2015 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Audi A4 седан 2009-2015 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-10233
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.