Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
96
Изглед
1 2
Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015 -8% Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015

Regular Price: ден 2.720,00

Special Price ден 2.500,00

Кат. број: 91663025b
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10463-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10690-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10511-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10216-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10217-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Note след 2013 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Note след 2013 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10546-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10689-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Pulsar след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Pulsar след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10564-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai +2 2007-2013, 4 броя, черни -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai +2 2007-2013, 4 броя, черни

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10223-7-SEAT
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10474-R
Комплект ветробрани Heko за Nissan Leaf 2010-2017, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Nissan Leaf 2010-2017, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-24299
Комплект ветробрани Heko за Nissan Leaf след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Nissan Leaf след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-24303
комплет ветробрани EGR за Nissan Pathfinder после 2015 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Nissan Pathfinder после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.833,28

Special Price ден 2.491,63

Кат. број: 92463043B
комплет ветробрани EGR за Nissan Qashqai после 2014 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Nissan Qashqai после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92463041B
комплет ветробрани EGR за Nissan X-trail после 2014 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Nissan X-trail после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.994,88

Special Price ден 3.246,67

Кат. број: 92463042B
комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10223-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai после 2013 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai после 2013 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10556-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan X-trail T31 4 врати 2007-2013, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan X-trail T31 4 врати 2007-2013, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10210-R
Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera N15 4-5 врати 1995-2000 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera N15 4-5 врати 1995-2000 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24270
Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera N16 5 врати хечбек 2000-2006 година 4 бр. -12% Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera N16 5 врати хечбек 2000-2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.000,00

Special Price ден 3.504,00

Кат. број: HK-24248
Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera Tino 5 врати 2000-2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera Tino 5 врати 2000-2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24291
Комплет ветробрани Heko за Nissan Cube 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Cube 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24281
Комплет ветробрани Heko за Nissan Juke 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Juke 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24277
Комплет ветробрани Heko за Nissan Micra K12 5 врати 2002-2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Micra K12 5 врати 2002-2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24236
Комплет ветробрани Heko за Nissan Micra K13 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Micra K13 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24279
Комплет ветробрани Heko за Nissan Murano 5 врати Z51 после 2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Murano 5 врати Z51 после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24273
Комплет ветробрани Heko за Nissan Murano 5 врати после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Murano 5 врати после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24247
Комплет ветробрани Heko за Nissan Navara 4 врати после 2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Navara 4 врати после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-24293
Комплет ветробрани Heko за Nissan Navara/Pick Up D22/NP300 4 врати 2001-2005 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Navara/Pick Up D22/NP300 4 врати 2001-2005 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-24294
Комплет ветробрани Heko за Nissan Navara/Pick Up D40 4 врати 2005-2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Navara/Pick Up D40 4 врати 2005-2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24243
Комплет ветробрани Heko за Nissan Note I 5 врати хечбек 2006-2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Note I 5 врати хечбек 2006-2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24245
Комплет ветробрани Heko за Nissan Note II E12 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Note II E12 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24284
Комплет ветробрани Heko за Nissan Pathfinder R51 2005-2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Pathfinder R51 2005-2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24253
Комплет ветробрани Heko за Nissan Patrol GR Y60 5 врати 1987-1997 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Patrol GR Y60 5 врати 1987-1997 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24233
Комплет ветробрани Heko за Nissan Patrol GR Y61 5 врати после 1997 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Patrol GR Y61 5 врати после 1997 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24232
Комплет ветробрани Heko за Nissan Primera P10 4 врати седан 1990-1996 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Primera P10 4 врати седан 1990-1996 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24201
Комплет ветробрани Heko за Nissan Primera P11 4 врати седан 1996-2002 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Primera P11 4 врати седан 1996-2002 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24219
Комплет ветробрани Heko за Nissan Primera P11 5 врати караван 1996-2002 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Primera P11 5 врати караван 1996-2002 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24282
Комплет ветробрани Heko за Nissan Pulsar 5 врати после 2014 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Pulsar 5 врати после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24290
Комплет ветробрани Heko за Nissan Qashqai 5 врати 2007-2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Qashqai 5 врати 2007-2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.640,00

Special Price ден 3.952,00

Кат. број: HK-24257
Комплет ветробрани Heko за Nissan Qashqai J11 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Qashqai J11 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24286
Комплет ветробрани Heko за Nissan Sunny N13 4 врати 1986-1990 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Sunny N13 4 врати 1986-1990 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24210
Комплет ветробрани Heko за Nissan Terrano/Ford Maverick 3-5 врати 1993-2004 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Terrano/Ford Maverick 3-5 врати 1993-2004 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24231
Комплет ветробрани Heko за Nissan Tida 4 врати седан после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Tida 4 врати седан после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24266
Комплет ветробрани Heko за Nissan Tida 5 врати хечбек после 2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Tida 5 врати хечбек после 2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24269
Комплет ветробрани Heko за Nissan X-Trail (T30) 5 врати 2001-2007 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan X-Trail (T30) 5 врати 2001-2007 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.153,88

Special Price ден 3.530,88

Кат. број: HK-24239
Комплет ветробрани Heko за Nissan X-Trail (T32) 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan X-Trail (T32) 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24288
Комплет ветробрани Heko за Nissan X-Trail II (T31) 5 врати 2007-2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan X-Trail II (T31) 5 врати 2007-2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24268
Предни ветробрани Farad за Nissan Almera 3 врати 1996-2000 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Almera 3 врати 1996-2000

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.285
Предни ветробрани Farad за Nissan Cube после 2010 година -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Cube после 2010 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F14
Предни ветробрани Farad за Nissan Micra 5 врати после 2010 година -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Micra 5 врати после 2010 година

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F15
Предни ветробрани Farad за Nissan Primera 4 врати 1990-1996 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Primera 4 врати 1990-1996

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F4
Предни ветробрани Farad за Nissan Primera 5 врати 1990-1996 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Primera 5 врати 1990-1996

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F5
Предни ветробрани Farad за Nissan Serena 5 врати 1993-2001 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Serena 5 врати 1993-2001

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F7
Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 3 врати 1992-1997 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 3 врати 1992-1997

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.F6
Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 4 врати седан 1992-1997 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 4 врати седан 1992-1997

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.261
Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 5 врати караван 1992-1997 -7% Предни ветробрани Farad за Nissan Sunny 5 врати караван 1992-1997

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Кат. број: 12.262
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10212
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10211
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10214
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10213
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10463
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10690
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K11 1992-2002 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K11 1992-2002 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10204
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10206
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10205
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10511
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10216-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10216
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10217-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10217
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note 2004-2012, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note 2004-2012, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10222
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note след 2013 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note след 2013 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10546
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan NV200 след 2009 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan NV200 след 2009 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10464
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10689
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P10 1990-1996, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P10 1990-1996, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10218
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1996-1999, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1996-1999, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10219
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1999-2002, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1999-2002, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10220
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P12 2001-2007 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P12 2001-2007 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10221
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Pulsar след 2014 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Pulsar след 2014 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10564
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10223
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai след 2013 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai след 2013 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10556
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10474-2
Сортирај по Покажи
96
Изглед
1 2

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.