Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
64
Изглед
1 2 3 4 5
HEKO HEKO
ден 3.456,00
Кат. број: HK-31214
Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015 -8% Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015

Regular Price: ден 2.720,00

Special Price ден 2.500,00

Кат. број: 91663025b
Задни ветробрани Farad за Mercedes E класа W210 караван 1997-2002 -7% Задни ветробрани Farad за Mercedes E класа W210 караван 1997-2002

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 12.396
Задни ветробрани Farad за Suzuki Grand Vitara 5 врати после 2005 година -7% Задни ветробрани Farad за Suzuki Grand Vitara 5 врати после 2005 година

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 14.112M
Задни ветробрани Farad за Toyota Hilux после 2006 година 4 врати -7% Задни ветробрани Farad за Toyota Hilux после 2006 година 4 врати

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 14.127M
Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 159 седан 2005-2011, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 159 седан 2005-2011, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10519-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulia след 2016 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulia след 2016 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10641-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulietta след 2010 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulietta след 2010 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10520-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Stelvio след 2016 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Stelvio след 2016 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10640-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A2 1999-2005, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A2 1999-2005, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10562-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10540-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Cruze 2008-2016, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Cruze 2008-2016, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10417-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Epica 2006-2011, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Epica 2006-2011, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10459-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Spark 2009-2015, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Spark 2009-2015, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10431-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 2009-2016, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 2009-2016, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10456-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 Aircross след 2017 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 Aircross след 2017 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10700-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 C-Elysee след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 C-Elysee след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10574-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 Picasso 2008-2017, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 Picasso 2008-2017, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10397-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 след 2017 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 след 2017 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10659-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C5 Aircross след 2017 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C5 Aircross след 2017 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10699-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500L след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500L след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10544-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500X след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500X след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10569-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Grande Punto 2005-2012, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Grande Punto 2005-2012, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10061-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Tipo след 2015 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Tipo след 2015 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10628-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10086-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Honda Civic 2013-2015 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Honda Civic 2013-2015 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10539-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Hyundai i30 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Hyundai i30 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10684-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Isuzu D-Max 2006-2012 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Isuzu D-Max 2006-2012 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10133-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jaguar X-Type 2001-2009 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jaguar X-Type 2001-2009 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10554-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jaguar XF 2007-2015 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jaguar XF 2007-2015 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10555-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Cherokee KJ, Liberty 2001-2007, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Cherokee KJ, Liberty 2001-2007, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10042-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Compass след 2016 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Compass след 2016 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10660-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Renegade след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Renegade след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10650-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Wrangler 2006-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Jeep Wrangler 2006-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10642-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Picanto 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Picanto 2012-2017 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10505-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Rio 2011-2017 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Rio 2011-2017 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10506-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Venga след 2009 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Kia Venga след 2009 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10507-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Lancia Musa 2004-2012, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Lancia Musa 2004-2012, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10664-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 2007-2014 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 2007-2014 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10567-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 2 след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10644-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 3 2013-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 3 2013-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10645-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 3 след 2019 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mazda 3 след 2019 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10701-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes B класа W246 2011-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes B класа W246 2011-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10537-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes GLA X156 2014-2020, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes GLA X156 2014-2020, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10596-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes А класа W176 2012-2018, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mercedes А класа W176 2012-2018, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10599-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mini Clubman F54 след 2015 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mini Clubman F54 след 2015 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10682-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mini Countryman R60 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mini Countryman R60 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10545-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 1996-2005 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 1996-2005 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10192-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 2005-2015 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 2005-2015 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10195-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi Outlander след 2013 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi Outlander след 2013 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10687-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10463-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10690-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10511-R
Сортирај по Покажи
64
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.