Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Предни ветробрани Heko за Renault Trafic 2001-2014 година -15% Предни ветробрани Heko за Renault Trafic 2001-2014 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-25309
Предни ветробрани Heko за OPEL Vivaro I/Nissan Primastar 2001-2014 година -15% Предни ветробрани Heko за OPEL Vivaro I/Nissan Primastar 2001-2014 година

Regular Price: ден 3.835,78

Special Price ден 3.260,54

Кат. број: HK-25348
Предни ветробрани Heko за OPEL Movano/Nissan Interstar 1998-2010 година -15% Предни ветробрани Heko за OPEL Movano/Nissan Interstar 1998-2010 година

Regular Price: ден 3.835,78

Special Price ден 3.260,54

Кат. број: HK-25347
Предни ветробрани Heko за Nissan X-Trail III (T32) 5 врати после 2013 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan X-Trail III (T32) 5 врати после 2013 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24287
Предни ветробрани Heko за Nissan X-Trail II (Т31) 5 врати 2007-2013 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan X-Trail II (Т31) 5 врати 2007-2013 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24267
Предни ветробрани Heko за Nissan X-Trail I (T30) 5 врати 2001-2007 година -11% Предни ветробрани Heko за Nissan X-Trail I (T30) 5 врати 2001-2007 година

Regular Price: ден 3.200,00

Special Price ден 2.848,00

Кат. број: HK-24238
Предни ветробрани Heko за Nissan Terrano II/Ford Maverick 3/5 врати 1993-2004 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Terrano II/Ford Maverick 3/5 врати 1993-2004 година

Regular Price: ден 2.820,10

Special Price ден 2.396,93

Кат. број: HK-24226
Предни ветробрани Heko за Nissan Terrano I 4 врати 1987-1995 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Terrano I 4 врати 1987-1995 година

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-24241
Предни ветробрани Heko за Nissan Sunny Y10 1991-2000 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Sunny Y10 1991-2000 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24216
Предни ветробрани Heko за Nissan Sunny N14 4/5 врати 1990-1995 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Sunny N14 4/5 врати 1990-1995 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24215
Предни ветробрани Heko за Nissan Sunny N14 3 врати 1990-1995 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Sunny N14 3 врати 1990-1995 година

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-24213
Предни ветробрани Heko за Nissan Qashqai II J11 5 врати после 2013 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Qashqai II J11 5 врати после 2013 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24285
Предни ветробрани Heko за Nissan Qashqai I (+2) 5 врати 2007-2013 година -13% Предни ветробрани Heko за Nissan Qashqai I (+2) 5 врати 2007-2013 година

Regular Price: ден 3.552,00

Special Price ден 3.104,00

Кат. број: HK-24256
Предни ветробрани Heko за Nissan Pulsar 5 врати после 2014 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Pulsar 5 врати после 2014 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24289
Предни ветробрани Heko за Nissan Primera W10 5 врати караван 1990-1998 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Primera W10 5 врати караван 1990-1998 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24207
Предни ветробрани Heko за Nissan Primera P12 5 врати 03/после 2002 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Primera P12 5 врати 03/после 2002 година

Regular Price: ден 2.820,10

Special Price ден 2.396,93

Кат. број: HK-24230
Предни ветробрани Heko за Nissan Primera P11 4/5 врати 1996-2002 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Primera P11 4/5 врати 1996-2002 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24222
Предни ветробрани Heko за Nissan Primera P10 4/5 врати 1990-1996 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Primera P10 4/5 врати 1990-1996 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24203
Предни ветробрани Heko за Nissan Patrol GR Y61 3/5 врати после 1997 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Patrol GR Y61 3/5 врати после 1997 година

Regular Price: ден 3.360,00

Special Price ден 2.848,00

Кат. број: HK-24229
Предни ветробрани Heko за Nissan Patrol GR Y60 3/5 врати 1987-1997 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Patrol GR Y60 3/5 врати 1987-1997 година

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-24206
Предни ветробрани Heko за Nissan Pathfinder R51 5 врати 2005-2012 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Pathfinder R51 5 врати 2005-2012 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24252
Предни ветробрани Heko за Nissan NV 200 2/4 врати после 2009 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan NV 200 2/4 врати после 2009 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24275
Предни ветробрани Heko за Nissan Note II Е12 5 врати после 2013 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Note II Е12 5 врати после 2013 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24283
Предни ветробрани Heko за Nissan Note I хечбек 5 врати 2006-2012 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Note I хечбек 5 врати 2006-2012 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24244
Предни ветробрани Heko за Nissan Navara/Pick Up D40 4 врати 2005-2014 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Navara/Pick Up D40 4 врати 2005-2014 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24242
Предни ветробрани Heko за Nissan Navara/Pick Up D22/NP300 2/4 врати 2001-2005 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Navara/Pick Up D22/NP300 2/4 врати 2001-2005 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24255
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.