Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
1 -30% штипки за ВЕТРОБРАНИ 4 бр.

Regular Price: ден 288,00

Special Price ден 201,60

Кат. број: clpgp001
комплет ветробрани EGR за Ford C-max после 2011 година -35% комплет ветробрани EGR за Ford C-max после 2011 година

Regular Price: ден 1.697,87

Special Price ден 1.103,52

Кат. број: 92431039b
комплет ветробрани EGR за Chevrolet Aveo караван 2002-2011 -35% комплет ветробрани EGR за Chevrolet Aveo караван 2002-2011

Regular Price: ден 1.858,56

Special Price ден 1.208,06

Кат. број: braveosw
ХЕКО АУДИ 100 А6 4 ВРАТИ 1990-1997 ЗАДНИ ХЕКО АУДИ 100 А6 4 ВРАТИ 1990-1997 ЗАДНИ
ден 1.408,00
Кат. број: 10223-1
Предни ветробрани Gelly Plast за FJ Cruiser 2006-2017 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за FJ Cruiser 2006-2017 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.568,00

Special Price ден 1.411,20

Кат. број: gp10633
Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Land Cruiser J80 1990-1997 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Land Cruiser J80 1990-1997 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.568,00

Special Price ден 1.411,20

Кат. број: gp10551-2
Задни ветробрани Farad за Toyota Hilux после 2006 година 4 врати -7% Задни ветробрани Farad за Toyota Hilux после 2006 година 4 врати

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 14.127M
Задни ветробрани Farad за Suzuki Grand Vitara 5 врати после 2005 година -7% Задни ветробрани Farad за Suzuki Grand Vitara 5 врати после 2005 година

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 14.112M
Задни ветробрани Farad за Mercedes E класа W210 караван 1997-2002 -7% Задни ветробрани Farad за Mercedes E класа W210 караван 1997-2002

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 12.396
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10217-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 1996-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 1996-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10192-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Land Cruiser J100 1998-2007 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Land Cruiser J100 1998-2007 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10442-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10474-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10216-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2006-2011 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2006-2011 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10087+2
Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10086-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery 1989-1998 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery 1989-1998 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10277-2
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Jetta 2011-2017, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Jetta 2011-2017, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10615
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo Classic 1995-2001, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo Classic 1995-2001, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10386
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo след 2018 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo след 2018 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10658
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo 1995-2001 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo 1995-2001 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10384
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo MK5 2009-2017, 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo MK5 2009-2017, 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10447
Предни ветробрани Gelly Plast за VW T4 1991-2003, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW T4 1991-2003, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10380
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Passat 1988-1997 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Passat 1988-1997 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10354
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo 2002-2009 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo 2002-2009 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10387
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.