Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery 1989-1998 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Land Rover Discovery 1989-1998 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10277-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10217-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 1996-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Mitsubishi L200 1996-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10192-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Land Cruiser J100 1998-2007 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Land Cruiser J100 1998-2007 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10442-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10474-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10216-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2006-2011 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2006-2011 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10087+2
Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10086-2
Предни ветробрани Heko за Hyundai Ioniq след 2017 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Hyundai Ioniq след 2017 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-17288
Предни ветробрани Heko за Subaru XV след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Subaru XV след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-28525
Предни ветробрани Heko за Kia Picanto след 2017 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Kia Picanto след 2017 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-20176
Предни ветробрани Heko за Toyota Tundra след 2014 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Toyota Tundra след 2014 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-29650
Предни ветробрани Heko за Volvo XC40 след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Volvo XC40 след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-31245
Предни ветробрани Heko за Nissan Leaf 2010-2017, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Leaf 2010-2017, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-24298
Предни ветробрани Heko за Honda CR-V след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Honda CR-V след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-17183
Предни ветробрани Heko за Jaguar F-Pace след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Jaguar F-Pace след 2018 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-18308
Предни ветробрани Heko за Kia Stonic след 2017 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Kia Stonic след 2017 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-20178
Предни ветробрани Heko за VW T-Roc след 2017 година, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за VW T-Roc след 2017 година, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 3.456,00

Special Price ден 2.937,60

Кат. број: HK-31011
Предни ветробрани Heko за Opel Astra G 1998-2009 с 4 врати, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за Opel Astra G 1998-2009 с 4 врати, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: HK-25372
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.