Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Предни ветробрани Gelly Plast за FJ Cruiser 2006-2017 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за FJ Cruiser 2006-2017 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.568,00

Special Price ден 1.411,20

Кат. број: gp10633
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10474-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2006-2011 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2006-2011 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10087+2
Предни ветробрани Heko за BMW серия 7 E65 2001-2008, тъмно опушени, 2 броя -15% Предни ветробрани Heko за BMW серия 7 E65 2001-2008, тъмно опушени, 2 броя

Regular Price: ден 2.848,90

Special Price ден 2.421,50

Кат. број: hk-11119a
Комплект ветробрани Heko за Alfa Romeo 159 седан 2005-2011, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Alfa Romeo 159 седан 2005-2011, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-10119
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Tiguan 2007-2017, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Tiguan 2007-2017, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10420
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Jetta 2005-2011, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Jetta 2005-2011, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10421
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo 2009-2017 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo 2009-2017 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10604
Предни ветробрани Gelly Plast за VW T-Roc след 2017 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW T-Roc след 2017 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10656
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo Classic 1995-2001, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo Classic 1995-2001, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10386
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo след 2018 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo след 2018 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10658
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo MK5 2009-2017, 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo MK5 2009-2017, 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10447
Предни ветробрани Gelly Plast за VW T4 1991-2003, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW T4 1991-2003, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10380
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo 2002-2009 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Polo 2002-2009 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10387
Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Rav 4 1994-2000 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Rav 4 1994-2000 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10360
Предни ветробрани Gelly Plast за Suzuki Swift след 2017 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Suzuki Swift след 2017 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10623
Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Yaris 1999-2005 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Yaris 1999-2005 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10357
Предни ветробрани Gelly Plast за Range Rover Vogue L322 2002-2012, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Range Rover Vogue L322 2002-2012, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10524
Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Avensis 1997-2002, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Toyota Avensis 1997-2002, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10331
Предни ветробрани Gelly Plast за Peugeot 208 2012-2019 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Peugeot 208 2012-2019 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10514
Предни ветробрани Gelly Plast за Skoda Fabia хечбек 2007-2014, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Skoda Fabia хечбек 2007-2014, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10305
Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo S40 2004-2012, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Volvo S40 2004-2012, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10428
Предни ветробрани Gelly Plast за VW Golf III, Vento 1991-1999 с 4, 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за VW Golf III, Vento 1991-1999 с 4, 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10373
Предни ветробрани Gelly Plast за Opel Astra G 1998-2004 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Opel Astra G 1998-2004 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10237
Предни ветробрани Gelly Plast за Renault Clio 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Renault Clio 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10263
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.