Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10474-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan NV200 след 2009 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan NV200 след 2009 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10464
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10474
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10463
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10511
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10217-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10216-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10213
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10205
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10217
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10689
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Pulsar след 2014 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Pulsar след 2014 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10564
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T31 2007-2013, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T31 2007-2013, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10210
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10211
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10690
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1999-2002, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1999-2002, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10220
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 2000-2006 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10214
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K12 2002-2010 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10206
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note 2004-2012, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note 2004-2012, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10222
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P10 1990-1996, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P10 1990-1996, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10218
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10223
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T32 след 2013 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T32 след 2013 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10557
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 3 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Almera 1995-2000 с 3 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10212
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K11 1992-2002 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K11 1992-2002 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10204
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10216
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P12 2001-2007 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P12 2001-2007 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10221
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T30 2001-2007, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T30 2001-2007, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10209
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note след 2013 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note след 2013 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10546
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1996-1999, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1996-1999, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10219
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai след 2013 година, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai след 2013 година, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10556
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.