Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015 -8% Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015

Regular Price: ден 2.720,00

Special Price ден 2.500,00

Кат. број: 91663025b
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10463-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10690-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10511-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 1998-2005 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10216-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10217-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Note след 2013 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Note след 2013 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10546-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10689-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Pulsar след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Pulsar след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10564-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai +2 2007-2013, 4 броя, черни -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai +2 2007-2013, 4 броя, черни

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10223-7-SEAT
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10474-R
Комплект ветробрани Heko за Nissan Leaf 2010-2017, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Nissan Leaf 2010-2017, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-24299
Комплект ветробрани Heko за Nissan Leaf след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя -15% Комплект ветробрани Heko за Nissan Leaf след 2017 година, тъмно опушени, 4 броя

Regular Price: ден 4.258,43

Special Price ден 3.619,55

Кат. број: HK-24303
комплет ветробрани EGR за Nissan Pathfinder после 2015 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Nissan Pathfinder после 2015 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.833,28

Special Price ден 2.491,63

Кат. број: 92463043B
комплет ветробрани EGR за Nissan Qashqai после 2014 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Nissan Qashqai после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.259,20

Special Price ден 2.768,48

Кат. број: 92463041B
комплет ветробрани EGR за Nissan X-trail после 2014 година 4 бр. -35% комплет ветробрани EGR за Nissan X-trail после 2014 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.994,88

Special Price ден 3.246,67

Кат. број: 92463042B
комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10223-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai после 2013 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai после 2013 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10556-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan X-trail T31 4 врати 2007-2013, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan X-trail T31 4 врати 2007-2013, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10210-R
Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera N15 4-5 врати 1995-2000 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera N15 4-5 врати 1995-2000 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24270
Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera N16 5 врати хечбек 2000-2006 година 4 бр. -12% Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera N16 5 врати хечбек 2000-2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.000,00

Special Price ден 3.504,00

Кат. број: HK-24248
Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera Tino 5 врати 2000-2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera Tino 5 врати 2000-2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24291
Комплет ветробрани Heko за Nissan Cube 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Cube 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24281
Комплет ветробрани Heko за Nissan Juke 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Juke 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24277
Комплет ветробрани Heko за Nissan Micra K12 5 врати 2002-2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Micra K12 5 врати 2002-2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24236
Комплет ветробрани Heko за Nissan Micra K13 5 врати после 2010 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Micra K13 5 врати после 2010 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24279
Комплет ветробрани Heko за Nissan Murano 5 врати Z51 после 2008 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Murano 5 врати Z51 после 2008 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24273
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.