Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10217-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 2 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10474-2
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10217
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T31 2007-2013, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T31 2007-2013, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10210
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1999-2002, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Primera P11 1999-2002, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10220
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 2 броя

Regular Price: ден 1.881,60

Special Price ден 1.693,44

Кат. број: GP10474
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note 2004-2012, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan Note 2004-2012, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10222
Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T30 2001-2007, черни, 2 броя -10% Предни ветробрани Gelly Plast за Nissan X-Trail T30 2001-2007, черни, 2 броя

Regular Price: ден 2.112,00

Special Price ден 1.900,80

Кат. број: GP10209
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Micra K13 2010-2016 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10511-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Patrol 1997-2010 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10689-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke 2010-2019, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10463-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Navara 2005-2014 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10217-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Juke след 2019 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10690-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Nissan Terrano II 1993-2006 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10474-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan X-trail T31 4 врати 2007-2013, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan X-trail T31 4 врати 2007-2013, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10210-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai 2007-2013, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10223-R
комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai после 2013 година, 4 бр., црни -4% комплет ветробрани Gelly Plast за Nissan Qashqai после 2013 година, 4 бр., црни

Regular Price: ден 3.350,08

Special Price ден 3.200,00

Кат. број: GP10556-R
Предни ветробрани Heko за OPEL Vivaro I/Nissan Primastar 2001-2014 година -15% Предни ветробрани Heko за OPEL Vivaro I/Nissan Primastar 2001-2014 година

Regular Price: ден 3.835,78

Special Price ден 3.260,54

Кат. број: HK-25348
Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera Tino 5 врати 2000-2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Almera Tino 5 врати 2000-2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24291
Комплет ветробрани Heko за Nissan X-Trail (T32) 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan X-Trail (T32) 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24288
Комплет ветробрани Heko за Nissan Qashqai J11 5 врати после 2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Qashqai J11 5 врати после 2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24286
Предни ветробрани Heko за Nissan Juke 5 врати после 2010 година -15% Предни ветробрани Heko за Nissan Juke 5 врати после 2010 година

Regular Price: ден 2.683,78

Special Price ден 2.281,34

Кат. број: HK-24276
Комплет ветробрани Heko за Nissan Qashqai 5 врати 2007-2013 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Qashqai 5 врати 2007-2013 година 4 бр.

Regular Price: ден 4.640,00

Special Price ден 3.952,00

Кат. број: HK-24257
Комплет ветробрани Heko за Nissan Pathfinder R51 2005-2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Pathfinder R51 2005-2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24253
Комплет ветробрани Heko за Nissan Murano 5 врати после 2006 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Murano 5 врати после 2006 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24247
Комплет ветробрани Heko за Nissan Note I 5 врати хечбек 2006-2012 година 4 бр. -15% Комплет ветробрани Heko за Nissan Note I 5 врати хечбек 2006-2012 година 4 бр.

Regular Price: ден 3.871,23

Special Price ден 3.290,43

Кат. број: HK-24245
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.