-7%

Предни ветробрани Farad за Volvo V40 5 врати 2012 година/V40 5 врати без лајсни на тавана по 2013 година

Каталошки број 12.621

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА:
070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Regular Price: ден 2.320,00

Special Price ден 2.157,44

Експресна достава

Гарантиран квалитет

15 дена за замена 

Опис

квалитетни италиански ветробрани FARAD

секој модел ветробрани е строго специфичен за определен модел автомобил. Ветробраните са изработени од висок квалитетена, удароеластичена, еластична пластика. Бојата им е лесно зетемнен (затемнет), за да намалят одблясъка при пряка сончева светлина. тој модел ветробрани е проектиран да се постави в рамката на вратата на автомобилот, кој секој модел е совпадлив с контура на вратата и дебелината на рамката.

Ветробраните Farad се разделят на 3 вида профили:

  

 • X профил: тој профил покрива целата преден и горна дел на рамката на вратата.
  - Голяма дел од автомобилите користат тој тип профил.
 • Y профил: тој профил се користи при автомобил с 2 одделения на прозореца.
  - По-старите модели автомобили и тоарните превозни средства користат именно тој тип профил.
 • Z профил: тој профил е на принципа, кој задните ветробрани само в горния край на рамката.
  - тој модел се предлага предимно при тоарните автомобили.

Защо да поставя ветробрани на автомобилот си?

Ветробраните не са просто две пластики, които седят за убавина. тоа ееден од най-полезните аксесоари създаван некогаш. Те Ви позволеват да одваряте прозореца на автомобилот си до 4см. при Секојакви климатични условия, кој по тој начин въздухът ввнатрешноста винаги е свеж. С наличието на ветробрани се оптимизира циркулацијата на въздуха додека вали дожд,снег или се пуши ввнатрешноста на автомобилот. Така нема да се налага постояннодо користене на климатичната инсталация.

Благодарение на своята аеродинамична и атрактивна форма ветробраните FARAD са се превърнали в неразделна дел од екстериора на автомобилот. Голяма дел од големите Автомобилски производители ползват компанијата, кој официален доставчик на тој вид продукт.

Дополнителни податоци

 • секој комплет располага с неопходните за модела крепежни елементи.
 • Здрава и компактна опаковка за предпазване на ветробраните.
 • Перфектно пасување на ветробраните, без Дополнителни корекции.
 • подетално упатство за монтажа.


Техничка информација

 • Број делови во комплетот: 2
 • Weight: 2.0000
 • Производител: FARAD
Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)