Ветробрани

Филтрирај од овде
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5
HEKO HEKO
ден 3.456,00
Кат. број: HK-31214
Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015 -8% Задни ветробрани EGR за Nissan Pathfinder 2005-2015

Regular Price: ден 2.720,00

Special Price ден 2.500,00

Кат. број: 91663025b
Задни ветробрани Farad за Suzuki Grand Vitara 5 врати после 2005 година -7% Задни ветробрани Farad за Suzuki Grand Vitara 5 врати после 2005 година

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 14.112M
Задни ветробрани Farad за Toyota Hilux после 2006 година 4 врати -7% Задни ветробрани Farad за Toyota Hilux после 2006 година 4 врати

Regular Price: ден 1.800,00

Special Price ден 1.674,00

Кат. број: 14.127M
Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 159 седан 2005-2011, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo 159 седан 2005-2011, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10519-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulia след 2016 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulia след 2016 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10641-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulietta след 2010 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Giulietta след 2010 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10520-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Stelvio след 2016 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Alfa Romeo Stelvio след 2016 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10640-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A2 1999-2005, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A2 1999-2005, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10562-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Audi A3 седан след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10540-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за BMW X3 G01 след 2017 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за BMW X3 G01 след 2017 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10716-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Cruze 2008-2016, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Cruze 2008-2016, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10417-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Epica 2006-2011, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Epica 2006-2011, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10459-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Spark 2009-2015, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Chevrolet Spark 2009-2015, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10431-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 2009-2016, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 2009-2016, черни, 4 броя

Regular Price: ден 2.671,68

Special Price ден 2.404,51

Кат. број: GP10456-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 Aircross след 2017 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 Aircross след 2017 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10700-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 C-Elysee след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 C-Elysee след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10574-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 Picasso 2008-2017, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 Picasso 2008-2017, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10397-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 след 2017 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C3 след 2017 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10659-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C5 Aircross след 2017 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Citroen C5 Aircross след 2017 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10699-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500L след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500L след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10544-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500X след 2014 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat 500X след 2014 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10569-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Grande Punto 2005-2012, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Grande Punto 2005-2012, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10061-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Tipo след 2015 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Fiat Tipo след 2015 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10628-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 4 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger 2002-2005 с 4 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10086-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger T6 след 2012 година, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Ford Ranger T6 след 2012 година, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10702-R
Комплект ветробрани Gelly Plast за Honda Civic 2013-2015 с 5 врати, черни, 4 броя -10% Комплект ветробрани Gelly Plast за Honda Civic 2013-2015 с 5 врати, черни, 4 броя

Regular Price: ден 3.058,88

Special Price ден 2.752,99

Кат. број: GP10539-R
Сортирај по Покажи
32
Изглед
1 2 3 4 5

Ветробраните за прозорци спаѓаат во груапат автоаксесоари, кои првенствено е заштита од воздуг за шоферот, и патниците во автомобилот ,заштита од вода и ветар, кога прозорците се отворени. Овој аксесоар представува козирка од високоиздрржливо акрилно прозрачно или полупрозрачно стакло. Ветробраните создават аеродинамична "сенка" на горниот крај на страничните стакла на автомобилот и го изместуваат воздушниот проток на воздух од таа област на прозорот.